Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: Dino_f

食人遊戲開始!!--[第一輪結束,鬼勝]

1万

新手上路

唉....就甘无左..........D分呀...
每个女孩都在心中藏着一个秘密花园。在那儿,有薰风習習牵动裙摆、有阳光暖暖轻吻衣杉、所有的美梦都被温柔呵护、乘着想像的翅膀自在飞翔。

新手上路

又唔會扣分遊戲者。。。睇得甘重做乜唉~~~~~~

1万

新手上路

以下是引用Belial在2004-6-17 10:13:00的发言:
GAME來嗜。唔好咁話人!! 呢D野估唔到架嘛!

唔系啵,头先你唔系甘讲架。。。。唔系肯定系非也既咩?
我们都落难在海里 当相遇的时候 你说 抱紧我吧,我们互相需要 可是我冰冷的身体 没有温度 你知道的 我曾经尝试去抱你 只是我温暖不了我自己 我又怎么可以带给你温暖呢 这样的拥抱怎么敌得过海水的冰冷

1万

新手上路

以下是引用Vodka在2004-6-17 10:07:00的发言:
  唉........無曬意見!全部人類歸西!自己死左都唔會話黑心到搵人陪葬啦,唉~~~!非也,你死得好唔底!

系啊,我系顶到最后,。。。。都系死左个个,所以我都觉得好可怜啊。。。
我们都落难在海里 当相遇的时候 你说 抱紧我吧,我们互相需要 可是我冰冷的身体 没有温度 你知道的 我曾经尝试去抱你 只是我温暖不了我自己 我又怎么可以带给你温暖呢 这样的拥抱怎么敌得过海水的冰冷

3万

新手上路

就算扣啊.都无乜所谓啦........ 最紧要玩得开心...........RIGHT?
http://hc.heshan.com.cn http://ia.heshan.com.cn http://jimmy.heshan.com.cn

新手上路

呵呵~
大家好啊~~~~~~~~~