Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: Dino_f

食人遊戲開始!!--[第一輪結束,鬼勝]

1万

新手上路

本来我仲估系 Belial 架。。。。 晕~! 点解唔会系SAVI啊?? 其实我同JOS都好怀疑拒。。。。
我们都落难在海里 当相遇的时候 你说 抱紧我吧,我们互相需要 可是我冰冷的身体 没有温度 你知道的 我曾经尝试去抱你 只是我温暖不了我自己 我又怎么可以带给你温暖呢 这样的拥抱怎么敌得过海水的冰冷

1万

新手上路

以下是引用Vodka在2004-6-16 10:38:00的发言:
  哇,我早餐都未食呢!就比人煮黎做早餐,死得甘恐怖!非也今次比你估中曬啦,我死得好慘呀,一定要搵個凶手出來陪葬,(好在我都知時日無多架啦,尋晚守夜個時我就著定曬[color="ff0000"]全身紅色衫.....呵呵~~~!)[color="ff0000"]7日後的[glow=255,blue,1]回魂夜[/glow],[glow=255,red,1]我會返來的.....I'll be back```````````[/glow] 分析:現在只剩四個人,新來的SAVI加上非也不會是凶手,其余兩個就最大嫌疑,Belial是我老公嘛,佢仲訓到成只豬甘踢都唔醒!!!應該不會是,現在就[color="ff0000"]JavaLee最為可疑,非也我地要齊心!

Nada連Jos都殺啦,點解Belial唔會殺你?
我既武器系飛刀,無錯,就系飛刀! 飛系小李飛刀既飛, 刀系小李飛刀既刀。

新手上路

Vodka,的IQ可能是最差的,哈哈
愛上我不是你的錯,是上帝的錯......

1万

新手上路

判官大人大有左右人思维既嫌疑。。。。
我们都落难在海里 当相遇的时候 你说 抱紧我吧,我们互相需要 可是我冰冷的身体 没有温度 你知道的 我曾经尝试去抱你 只是我温暖不了我自己 我又怎么可以带给你温暖呢 这样的拥抱怎么敌得过海水的冰冷

新手上路

仲唔認!!!你兩條友仔響度扯曬貓尾喇!!!!!唔使扮鬼扮馬喇,Nada唔出聲都唔肯定呀,佢個一句話我IQ差就一定系個JAVALEE喇!!!!
因為我夜半升堂審左Belial好耐都唔系佢....所以...之至SAVI,你看她說的話啦,還說殺人!!!
星,離我似遠亦近,似乎垂手可得,伸手抓時卻遙不可及,當流星在天空中劃過,瞬間消失在天際時,淚已滑落下來。我明白這顆星並不屬於我,即使它曾為我停留,可是不屬於我的終究會離開。相信在茫茫星空中會有一顆只屬於我的恆星。

1万

新手上路

以下是引用非也在2004-6-16 10:51:00的发言:
判官大人大有左右人思维既嫌疑。。。。

其實我系想話唔好留意我寫D劇情關系,果D關系系我隨便寫既。你地應該注意D人回帖寫D咩,根據回帖發言來估。
我既武器系飛刀,無錯,就系飛刀! 飛系小李飛刀既飛, 刀系小李飛刀既刀。

新手上路

等我來講,我看完巨噶分析之後都完全不知道點解巨會懷疑我?巨現在已經系鬼了,肯定會幫鬼講野,巨肯定話唔系噶人,就有可能系鬼!所以我偷Belial 一票,Belial 系鬼!

1万

新手上路

好乱啊。。。。。。。。。。。

新手上路

你節省小小啦,我幫鬼講野!!!!你殺左我我都未同你計哎,我會放過你!!你最好小D出聲,因為你講多錯多!!你個句[color="ff0000"]”巨現在已經系鬼了,肯定會幫鬼講野,“點會有人幫自己的仇人呀???你搵個正常人來問下,就算做左鬼都唔會放過殺自己的人啦!!仲想底賴!
星,離我似遠亦近,似乎垂手可得,伸手抓時卻遙不可及,當流星在天空中劃過,瞬間消失在天際時,淚已滑落下來。我明白這顆星並不屬於我,即使它曾為我停留,可是不屬於我的終究會離開。相信在茫茫星空中會有一顆只屬於我的恆星。

1万

新手上路

Vodka...... 唉,你点解死得甘快。。。。好乱啊我。。。。