Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

[原创]无题!

1万

新手上路

楼主
各位,我同大家讲一件发生系自己身上既事,可能唔系好恐怖,但绝对似梦迷离。。。。 地点:某酒店员工宿舍。。闲话休提,直接进入故事。当时的我跟时下很多后生仔一样,喜欢标新立异。还记得就系个日我系街度买左一个人头骨饰物来戴。从个一刻开始,我就觉得身体唔知点解,唔系好对路!!!毕过个时,无谂甘多,以为可能唔够训者,于是无在意,当晚,都唔记得系出街返来定系落班返离啦,总之一返到宿舍倒头就训,讲到呢度要说明一吓,个阵时我训个间宿舍既对面另一间酒店正系度建紧桑拿,系挖地基既时候经常会挖出一D白白既骨头,系呢个时候,D地盘工人都会烧串炮仗,我仲为呢件事闹过拒地,话拒地吵住晒。。好啦。继续,当时我训吓训吓,唔知点解我突然觉得好似有D野系我脚边爬吓爬吓,于是我低头一看,哗!当堂吓到我心都离埋,你知唔知我见到D乜啊?一个披头散发,满面泥污既女人头,下身只得一层腐烂左既皮,甘都未算,最得人惊系拒仲向上爬住来,边爬个口入边仲叫住:我~~~~要。我~~~~要。 我既第一反应系缩脚,坐起身,靠埋墙个边。望左吓,咦?唔见左既?于是,我又望左吓左边,无野。又望左吓右边。。。哗!拒竟然就贴系我右边。。。于是我一拳就过去(当时我真系好惊啊,第一反应来咖)听唔到声。。就甘唔见左,我又望左一阵,都唔见再有动静,我竟然又训返低(????)第二日,我同宿舍个个人问我,你成晚企系厕所门口做乜啊?我话:无啊,仲好讲,寻晚发左个恶梦添啊!唔知点解,拒当堂面都青埋,(因为我地落班系最夜,,唔会再有人串门)唔系话?甘寻晚厕所门口个个边个来咖?仲听到好大水声,,,,,,,,,,故事到呢度讲完啦~~~~你地听吓!你地个厕所有无水声啊??????????呵呵!
狼族信条 尊敬长老 教导幼者 与同僚合作 能玩则玩 当猎方猎 空闲尽量休息 共享情爱 表露情感 割舍旧创昂首向前

新手上路

沙发
好似有dd得人驚喔! 我屋k個廁所都有水聲噶!漏水米會甘囖!呵呵!
?o︵.舊既晤去┊... ︵ァ.... 新既晤黎.︵o________

1万

新手上路

板凳
呢件事困扰左我四五年~我写返出来个晚都写到毛骨耸然。。。D鸡皮系甘起~
狼族信条 尊敬长老 教导幼者 与同僚合作 能玩则玩 当猎方猎 空闲尽量休息 共享情爱 表露情感 割舍旧创昂首向前

新手上路

地板
哇!~晤係掛?甘耐?甘你E+對呢件事仲有冇陰影啊???
?o︵.舊既晤去┊... ︵ァ.... 新既晤黎.︵o________

新手上路

妖~~我以为你又讲你玩银仙上身件事添~~~原来仲有件甘野~~~唔使惊啦~~~你屋企唔装抽水马桶未唔会有声罗~~再唔系去厕所个阵,叫你条女帮你揸住罗~~~~~
*风水佬呃你十年八年* 傲寒倚半 *  视剑筝涉 笑 人默问浊 傲 间听吟流 红 笑君广半 尘 红子陵席 * 尘意文清 。,。, http://pic.z163.com/gaoxiao/101.gif

1万

新手上路

唉呀!好心你啦~我本来唔记得左既啦~甘你都仲提!晕!

1万

新手上路

好假啊..
[glow=255,blue,3]ME ISㄖ得到┏爱┓→◢◤幸福の男仔◥◣←[/glow]  

1万

新手上路

真过李丽珍啊!你尾乱讲添锅~如果唔系~~~~~呵呵~~~~~~~~