Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

我当距系兄弟,距当我系契弟(心淡)!!!

14万

新手上路

楼主
冚家铲!!!!!!!!! 我之前系某嗰地方工作,我去之前无提过有几钱工资呢样野,我纯当为帮朋友的心态去帮距,点知距和距的家人夹埋屈我穿柜桶底,我日日为距挨生挨死,距甘样对我!!! 心淡囖!! 我系距度做野时,全部一脚提,晚晚帮距挨通宵,扫地,倒水俾客人,收钱,乜都系我做嗮!结果都系500蚊一嗰月,甘都算喇,点鬼知距屈我!!!!话我穿柜桶底!! 工资都无得发俾我,~!甘我都算数喇,我唔同距地计较,我屋企唔系好有钱,不过我都唔会志在裹几百蚊的。点知我无做之后既一嗰星期,距家人打电话俾我,叫我去交多几百蚊才将扣押的身份证返还俾我~ 我即刻叫距去食屎喇!!!有乜事应该系我离开当日讲清讲楚嘛,隔成嗰星期先叫我去俾番啲钱距地喔。我 diao diao 距地!!!!!!!隔成嗰星期乜野数目都改嗮啦,呢嗰摆到明就是明屈既,距地做人做到成甘,的确够贱 虽然距地对我不仁,不过我都唔会对距地不义的,我唔会公开距地间野叫乜名的!!!
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

1万

新手上路

沙发
唉……
HomePage: [url=http://210.77.146.20/windmen/yiou/index.htm][/url] 我闪我素

新手上路

板凳
唔开心既野忘记拒啦!
ˋ☆′ ︸﹊︸︸﹊︸︸﹊︸︸﹊﹊ ˊ│ .﹎ㄨ?TOP CITY流行論壇﹎幾好咖..*~ http://www.hs186.net/bbs/ 叫多D朋友上来玩喇だ果度囿伱中意既明星動態又囿恏哆靚圖靚相...仲可以一齊研究點玩CS....仲囿街頭文化-hip-hot添.....

1万

新手上路

地板
我明啦!! 搞成甘啊?? 唔系啊嘛?? 乜距有无甘贱格啊?? 搞到你甘卵兴啊?? 中意米打残距囖!!有咩所谓啫~~~~~~~~嗬~~~~~~~~
[COLOR=GREEN]Sure win╰> 伱圊ωǒ飮益Li多,Мê陪伱拍拖Tиo ╭﹌╮. (o'.'o) 眞Dē└ァ愛ㄚǒμ゛<↘ヤじyYoひ ~ ﹊︸ ̄ ~ _ __ .__._[/COLOR]

6万

新手上路

明少..哄下我,,,我帮你罗返个身份证吖....
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

唉,惨!就算系误会你,都唔使甘对你挂~~!
╭/\-─/\╮ 飞呀~飞呀~我要飞向你 │  │⊿⊿ │ \  / ├──╮△ 但朦胧中失去了… │╰v-v╯│ 119├╯ ╰-○─○╯─-○ 心目中的舵……

14万

新手上路

话之距死啦,反正我已经叫我阿叔在派出所立咗案
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

1万

新手上路

我知边间姐...... 使唔使我讲出来啊??????????????????
我不乖,我不顺从~/所以我叛逆/所以我嚣张!人要我死我不死 我要人死一定要死。。

1万

新手上路

你唔好甘抵死啦!!好呒??
[COLOR=GREEN]Sure win╰> 伱圊ωǒ飮益Li多,Мê陪伱拍拖Tиo ╭﹌╮. (o'.'o) 眞Dē└ァ愛ㄚǒμ゛<↘ヤじyYoひ ~ ﹊︸ ̄ ~ _ __ .__._[/COLOR]

1万

新手上路

边个边个?????????
我不乖,我不顺从~/所以我叛逆/所以我嚣张!人要我死我不死 我要人死一定要死。。