Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 明知故犯

我当距系兄弟,距当我系契弟(心淡)!!!

新手上路

哗 哗,好热闹呀,估唔到大家仲记得我啵,帮我卖埋广告仲要顶贴添、实在对我太好啦 边个屈边个你自己心照啦,一张贴可以改变到一间网吧的话,我起不是执左好多次,甘我不如自己搞几个BBS黎唱衰D网吧好过咯.我做野先啦. 不过我有一个少少既请求,恳请大网管GHOST把好友网吧既IP封掉,永远不得踏入鹤山人.网上行半步, 本网吧IP地址:219.130.140.42 网吧负责人电话:8191049 QQ:10688730 大家叫我杰仔就得啦,亲切D嘛!^_^ 好啦今日上黎同各位打声招呼,我有要事做,去做野先.

新手上路

好心你拉~~做人就~~~~ 好彩我就只去纵横~~

新手上路

人地温到钱懒得你地点讲嗜,风流杰不知晚晚几风流寻晚又请我地去知已.今晚我地又去咯做人唔系臭就系香啦有钱佬有边个系好人呀,无手段果个就唔会发达啦

14万

新手上路

我无话过呢只贴可以改变到乜嘢,我而家都唔计较边个屈边个,而且我都唔系唱衰你间网吧,由始到终我都无讲过你间网吧的名!! 黑道的人我识得唔会比沙坪任何一个人少,如果我要搞事,我又点会在论坛踩你网吧呢,我可以叫人搞事,而且绝对唔会上到我身,我份人就是既然做得朋友就永远都是朋友不论你系唔系利用我。。。。
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

新手上路

“既然做得朋友就永远都是朋友不论你系唔系利用我。。。。” 哗!!!!!你好伟大啊!!边个交到你D甘的朋友一定很好福气。

7万

新手上路

你交唔交姐?
[color=#1E90FF]诺言:六十岁一起牵手散步! 鱼缸里的水本来就是一缸死水,是因为鱼的进入,让这缸死水重新有了活力. 鱼是生活在水的心里,而你,就是我心里游来游去的一条鱼! 如果你走了,就等于将我的心挖走!鱼缸的活力是鱼给的,而不是水给的!(樂樂嗲D) [/color]

1万

新手上路

我要交呀......不过我已经识距咯.....吾熟者............呵呵........... "黑道的人我识得唔会比沙坪任何一个人少" 明哥乜你甘巴闭咖????黑道D都识吾小,你会吾会系其中既……???????
每个女孩都在心中藏着一个秘密花园。在那儿,有薰风習習牵动裙摆、有阳光暖暖轻吻衣杉、所有的美梦都被温柔呵护、乘着想像的翅膀自在飞翔。

2万

新手上路

明少..讲得岩... 我交定你呢个朋友喇.. 果D人明知自己身有C,如果唔系距自己又点会认呢.. 唉.~~
不因寂寞而寂寞!不过我享受寂寞^-^

1万

新手上路

都系果句....过去的就由得距过去~~~~~~
每个女孩都在心中藏着一个秘密花园。在那儿,有薰风習習牵动裙摆、有阳光暖暖轻吻衣杉、所有的美梦都被温柔呵护、乘着想像的翅膀自在飞翔。

新手上路

无错 既然已经过去 还想来做么啊 唉 人啊
[glow=255,red,2]生活的乐趣 是天真的快乐的笑 网络的真趣 是多样的精彩 《★♂靓坤♀★》[/glow]