Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

鱼鱼,我准备开铺啦!!

3万

新手上路

楼主
鱼鱼,我准备开铺啦,乜都有得买啊,我做得好杂架,除了乐器(可惜无钢琴) 仲有演出服(话就话演出服,其实系潮流服装,DJ都岩架,又平又型), 仲有做音乐既光牒,游戏光牒,仲有好多不同风格既音乐CD。(音乐系翻版,游戏系正版,不过我做好小)(想了解音乐既朋友可以到本店试听)(仲有好多六~七十年代既爵士音乐) 仲有野饮添架,可乐,雪碧,爆果气,第五季,珠江,仲有生力,哈哈, 反正我间琴行系为鹤山音乐而设既琴行,中意音乐既朋友你地有福啦~~ 小泉本人永远既名言————鹤山本地有既野,何需到外? 铺面系四少附近,面积很小,足够了,铺名叫~“SOLO琴行”
西方的摇滚音乐是他们的一种文化,是好是坏,那要视乎大家是否以一种正确的态度去理解,好可惜,在中国人的社会里面,非常大部分的人都以一种错误的态度去理解

6万

新手上路

沙发
好野..师傅继续做音乐! 哗...今次醒左喔...间铺出售甘多正野! 多方面发展, 前途无限美! 开张通知声喔.................................................徒儿速到! ========================================================== solo琴行 solo琴行 solo琴行 solo琴行 solo琴行 solo琴行 solo琴行 solo琴行 solo琴行
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

14万

新手上路

板凳
有无陈亦迅98年专辑<新生活 新曲+精选>???????????????????? 有就帮我留一只 无就帮我揾一只
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

6万

新手上路

地板
我想听师傅弹"一加一减你"!
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

系好野梗支持!有无D漫画既电脑碟啊~
╭/\-─/\╮ 飞呀~飞呀~我要飞向你 │  │⊿⊿ │ \  / ├──╮△ 但朦胧中失去了… │╰v-v╯│ 119├╯ ╰-○─○╯─-○ 心目中的舵……

3万

新手上路

想要乜就出声,我帮你罗,包你满意为止~~~
西方的摇滚音乐是他们的一种文化,是好是坏,那要视乎大家是否以一种正确的态度去理解,好可惜,在中国人的社会里面,非常大部分的人都以一种错误的态度去理解

新手上路

我想要听真人现场牌既~~~有无???
---Θ生活≈↓﹎? ┍就像゛┎強姦┑⒈樣οo ╰-->⊕如果ミ無力反抗ㄖ←╮ ﹎吅ペ就祇有ˇˇ閉目┄→承受﹏ ┞唔通┈┨樣衰≈眞係=有罪√ 「生活中』┱我們用┍眞名┒說假話┉ 『網絡中」┺我們用假名說┖眞話┙ 〃什々時候┟┄我們才能﹎眞名說眞話.﹖ ╔══╗ ╔╗ ╔══╗ ╚╗╔╬╦╬╬═╣ ═╣ ║║║║║║║╠═ ║ ╚╩══╩╩╩╩══╝

1万

新手上路

痴心绝对..钢琴独奏版....得无...

3万

新手上路

边个弹既钢琴?我能找到就尽力找,OK~

1万

新手上路

我要听真人版播....痴心绝对系首歌黎架..