Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 化骨

请大家都讲吓自己做过最大胆既事~~~~~

新手上路

听日先啦!!
人生变幻无常, 遭遇曲节离奇; 不在乎天长地久, 只在乎曾经拥有。⊙=⊙骨骨上⊙=⊙

6万

新手上路

安吾安全架?防空洞? 我小学果时未听过喔~~~~~我都想睇下,系点既样?
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

我都未去过架,由芝士带路啦!!!
人生变幻无常, 遭遇曲节离奇; 不在乎天长地久, 只在乎曾经拥有。⊙=⊙骨骨上⊙=⊙

6万

新手上路

哈哈,芝士,全部人睇你咯,咪带错路喔
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

3万

新手上路

吓??我都係听同学讲咖咋。。我自己都未去过咖
人系世界上最討厭既然動物

新手上路

甘点啊??年去详细打听吓啦!!

新手上路

你地唔系吖嘛。。防空洞都未去过??我地以前细个果阵返学。因为系文边去小范。如果唔经一中就要行好远。不过一中又唔比入。所以我地唯有行由而家文明路同去一中既路既交界果度。有一个防空洞。果个洞可以通向一中大球场仲可以通向好多出口。我地为左方便。我地经常十几个人一齐摞电筒或者蜡烛行防空洞。果个洞好长好深。共有好多层。最深既系水洞。果度地下系水。系地下水黎既。。应该系全洞最深既地方。果阵我地只系读二三年级。一定要有高年级既同学一齐我地先敢入。因为里头系四通八达。唔识方向好易荡失。 不过而家可能惊有人再入。或者惊巨倒塌所以洞口已经封左。而家仲可以睇到被封既洞口。 系惠黃既山脚果度亦有一个洞。。一真通身地下。好深。。不过到最深处就有一度石门。。 我地几个人用尽力都唔可以打开石门。。果度可以通向边我地就唔清楚啦。而家唔知封左未呢???? 系小范既山上边都有一个防空洞。。应该系话有两个。。一个系山顶。。直通山脚。。不过到最底亦同样有一度山门。。无法打开。。 系同一个山头既半山亦有一个。。果个洞好靓。连洞口都系水泥整成既。门口就有一度石门半开半掩。可以进入。。不过走到一半就又有一度石门封死条路。。无法进入。。 呢几个防空洞我都入过。。无乜特别。。
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

新手上路

高见,甘你有无咩好提议?

6万

新手上路

哗,原来你甘犀利架啦,血霸天! 去过甘多洞喔,强喔

3万

新手上路

我就奉劝大家唔好去防空洞喇。。。。。。 几年前响雅瑶有班人响D防空洞度赌钱。。。。甘样有个人话唔够火就打着左个火机,点知火一着就引起大火,而个个人就严重烧伤,导致残废。。。。 原来系因为入面有个D沼气之类既气体遇火发生燃烧。。。 所以玩乜都好都要注意安全哦!!!
在我们年少的时候, 我们都渴望自己能无私地爱着所爱的人, 并渴望着所爱的人也能无私的爱着自己! 于是,带着这种信念, 我们在爱的路上出发了! 我微笑,是为了你微笑!!!