Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

整估人整出事(亲身体现)

新手上路

楼主
今日,我会继续讲我第二单我亲身接触既怪事: 呢件事系发生系上一年,我果时重系广州南国工商学院读。讲到宿舍,没间宿舍门口都有IC卡电话,有一晚,我地宿舍几个“夜鬼”训吾着系度讲鬼故,到我讲关于电话凶灵既故仔果阵,我为左等大家惊餐死,我准备用手机打通我地宿舍门口个IC卡电话吓距地。当我讲到故事入边:电话无缘无故响起时,我用手机打左门口既IC卡电话,“嘟~~~~嘟~~~嘟~~~”响啦,开始大家吓左一下,之后距地就发现我系度作怪,“哎~~~无聊,吓你地吾倒添~~!!睡觉啦!!!”,我即刻关机准备睡,点知发觉我头先打既电话到而家都系度响,无停过~~~!!!!!!!有人出声了:“喂!!边个吾知道你啦,快关左你手机啦!!”“吓??!!我关左啦!!!!”大家都系吾信我,我就马上罗手机出离,重将电池拆左落离,但系电话都系不停甘响:“嘟~~~嘟~~~嘟~~~” “死啦!!”我地大家一齐惊叫起来!“有无人敢出去听啊??”我一向都系好大胆,但又有的惊,“哎~~~我去听吓!”我走到电话面前,觉得好寒啊~~~。我手震震甘罗起电话,一听~~~~~~~无人讲野!!心想:可能电话出错姐!!之后我就翻是、宿舍睡觉,但系果晚,我比呢个电话嘈醒左10几次~~~ 第二日,我将呢件怪事讲比大我地2届既师兄知,距地个个人都面清清甘追问我:“真系??你地都听到过的野啦??”之后师兄们讲起两年前发生既事~~~~。 原来,系两年前,有个男生,系住系我地隔离间宿舍105(我系106),有一晚距系我地宿舍门口听左一个稳距既电话后,距即刻冲过学校门卫,直跑想过对面马路想截车,但系距穿过马路,由于我地学校系好偏僻,系正高速公路边,24小时都有大客车同大货车来往穿梭,果个男生比部装沙既大货车当场车死~~~~~~~之后人们都系度猜测距果晚到底接左个咩电话呢?事后他的家人表示果晚根本无打过电话比距,甚至认识距既朋友都无,甘点解距要甘心急要马上离开学校,距又想去边呢??两年了,果个男生既家长得到警方既协助,始终都解吾开呢个迷~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ “呢件事发生之后,呢个电话经常系半夜断断续续甘响,长达一年时间,事隔两年了,而家又开始了~~~~~~~”在场既师兄都惊惶甘离开左~~~~~ 到而家,我都好怀疑,但系偏偏没晚都听到:“嘟~~~嘟~~~嘟))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))”
人生变幻无常, 遭遇曲节离奇; 不在乎天长地久, 只在乎曾经拥有。⊙=⊙骨骨上⊙=⊙

1万

新手上路

沙发
打电话去180问吓啦~~~~~~做乜?报修啊~呵呵
狼族信条 尊敬长老 教导幼者 与同僚合作 能玩则玩 当猎方猎 空闲尽量休息 共享情爱 表露情感 割舍旧创昂首向前

新手上路

板凳
哎~~~~
人生变幻无常, 遭遇曲节离奇; 不在乎天长地久, 只在乎曾经拥有。⊙=⊙骨骨上⊙=⊙

新手上路

地板
如果甘都搞得店,就吾叫迷啦

1万

新手上路

技术问题者~~~~叫180 D人进修吓未得罗~呵呵。
狼族信条 尊敬长老 教导幼者 与同僚合作 能玩则玩 当猎方猎 空闲尽量休息 共享情爱 表露情感 割舍旧创昂首向前

3万

新手上路

以前读书个阵,成日都听到话边间学校死过人,又话什么闹鬼事件。。都唔知系咪纯粹讲故仔既。。。。。
在我们年少的时候, 我们都渴望自己能无私地爱着所爱的人, 并渴望着所爱的人也能无私的爱着自己! 于是,带着这种信念, 我们在爱的路上出发了! 我微笑,是为了你微笑!!!

新手上路

我讲既都系亲身经历啊~~~~~~~~假既就无意思啦!!!

2万

新手上路

咁点解唔去电话公司CHECK下.......咁咪可以解开啰...
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

6万

新手上路

呢D野,一传十,十传百,传到乱晒大聋,越传越恐怖,系甘架啦~ 学校果D怪事,听得多,一年比一年恐怖,多事发生~ 不过,真吾真,就吾知啦,你地认为呢?
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

车!!!!!!!!!!
*风水佬呃你十年八年* 傲寒倚半 *  视剑筝涉 笑 人默问浊 傲 间听吟流 红 笑君广半 尘 红子陵席 * 尘意文清 。,。, http://pic.z163.com/gaoxiao/101.gif