Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

女人同女仔嘅区别

14万

新手上路

楼主
一。你只须使十块买一支棍仔糖就氹到一个女仔好开心;但系你至少须要十万蚊买一粒钻石先可以打动一个女人既心。

二。如果你同时同十个细路女系一齐玩,人家会话你好有爱心;但系如果你同时同二个女人系埋一齐,人家会话你好花心。

三。细路女只会越大越靓;女人净系会越老越丑。

四。你同细路女识三日之后,就可以抱住她一齐去玩,番屋企果时仲可以锡下佢讲byebye;但你可能在识一个女人三个月后,连碰下佢既手都要经过同意。

五。细路女只会关心你是否真系对她好;女人就除左呢D之外,仲会问你一个月赚几多,间房有几栋,部车既牌子。

六。睇到你同另一个细路女行埋一齐,细路女会好高兴甘同佢做朋友;睇到你同另一个女人行埋一齐,女人会一巴#@¥%

七。对细路女,你最多需要讲你好乖,好可爱等肺腑之言;对于女人,你则需要讲“我爱你一生一世“等等恶心虚伪既野,而且仲需不时浪费钱发短讯5201314

八。细路女晚上睡觉只要一只小熊陪就可以了;女人晚上睡觉则须你陪

九。细路女既心好容易了解;要了解一个女人既心,那比筑一个连结中国同美国之间既四线道跨海大桥仲难。

十。你可以踏住三轮车搭一个细路女去兜风;但是你却起码需要一辆摩托先够面载一个女人出去。

十一。你只要有一颗爱心就可以同一个细路女系埋一齐;但是同女人在一起,你仲必须加带一颗伟哥。

十二。同细路女既身高差越少,你越受细路女既欢迎;同女人既身高差越多,你越受女人既欢迎

十三。夜晚训觉果时,你净系需要讲十分钟既故事就能氹一个细路女睡觉;女人既话,你除左讲些不切实际既甜言蜜语外,仲要奋战三十分钟,虽然你听朝仲要开工。

十四。将一个细路女留系屋企,她会安静甘睇卡通、玩玩具;将一个女人留系屋企,时间耐左她会翻墙。

十五。不管用几瓶羊胎素,冇一个女人既皮肤会比细路女好。

[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

9万

新手上路

沙发
虽然睇过好多次~ 但系依然甘有道理~!
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

1万

新手上路

板凳
哈哈.....甘你地D男人可以娶D未成年既细路女做老婆咖
每个女孩都在心中藏着一个秘密花园。在那儿,有薰风習習牵动裙摆、有阳光暖暖轻吻衣杉、所有的美梦都被温柔呵护、乘着想像的翅膀自在飞翔。

2万

新手上路

地板
无聊!~~~~~~~~~~~~~~~
今天开始哪个都不爱!~~~~~~~

9万

新手上路

可以咖`1 点吾得者~! 如果法律俾既话~!
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

14万

新手上路

点得咖``````````` 女人有的是经验,细路女就无......嘻``!!!
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

2万

新手上路

个个细路女都系甘架啦!长大左未同女人一样甘既心理,不过都系要睇人既者!呵!

2万

新手上路

小光你咪话有人做人地概童养夫咯!~~~
今天开始哪个都不爱!~~~~~~~

9万

新手上路

吓? 你讲咩啊?

1万

新手上路

童养夫???好似都未听讲过啵
每个女孩都在心中藏着一个秘密花园。在那儿,有薰风習習牵动裙摆、有阳光暖暖轻吻衣杉、所有的美梦都被温柔呵护、乘着想像的翅膀自在飞翔。