Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
返回列表 发新帖
楼主: devil-f

[转帖]献给那些不是处女的女大学生

1万

新手上路

不会的...我赞成鱼仔讲的.
每个女孩都在心中藏着一个秘密花园。在那儿,有薰风習習牵动裙摆、有阳光暖暖轻吻衣杉、所有的美梦都被温柔呵护、乘着想像的翅膀自在飞翔。

2万

新手上路

嗯。。 ME TOO。 到时阵已经唔同,我们之间已经是亲情了。。
不因寂寞而寂寞!不过我享受寂寞^-^

新手上路

其实点解要介意呀? 点样先可以证明系吾系处呀?究竟D人有无科学意识咖?如果有一条铁的条纹规定就可以证明,如果没有的话,那就是废话! 其实个个都系人,如果女生系甘样,甘男生未仲离谱?

14万

新手上路

就是因为咁样所以才有男女不平等嘛 呢条定律永远都唔会变 历史上只出现过两次"母系社会"第一次我唔记得咗几时 不过第二次就是武则天时代 其他的都是男性世界,唔系我歧视女性,而是呢个社会早已经认定咗
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

1万

新手上路

所以我地D女同胞吾可以输俾男人啊.....距地可以去乱去沟女,可以不负责,可以大男人主义,我地女既都可以呀....
每个女孩都在心中藏着一个秘密花园。在那儿,有薰风習習牵动裙摆、有阳光暖暖轻吻衣杉、所有的美梦都被温柔呵护、乘着想像的翅膀自在飞翔。

1万

新手上路

呢个系男性既世界咩? 唔知啵,你话系咪系喽。。。。 做女仔,我地一样可以悠然自得。。。有一句话讲得好,男人征服世界,女人征服男人。。 系唔系男女唔平等?睇你点睇者。。 依家既女仔唔再系以前甘架啦,边个嫌弃边个都未知。。。。 甘多意见?(讲个秘密你知啊,女人唔好惹架。。。) 如果你自己系处男,‘或者’你可以要求你老婆系处女。。 否则,你根本就唔当女人系人,你只不过当距系一件属于你既玩具,别人碰不得。。。。对于呢种男人,边个嫁到就真系悲哀。。。。
我们都落难在海里 当相遇的时候 你说 抱紧我吧,我们互相需要 可是我冰冷的身体 没有温度 你知道的 我曾经尝试去抱你 只是我温暖不了我自己 我又怎么可以带给你温暖呢 这样的拥抱怎么敌得过海水的冰冷

1万

新手上路

表明本人立场:我讲既野系针对“处女”呢两只字。唔包括个D放纵自己既女人。 TO:所有既女仔(无论系唔系处女),如果有一个男人,距会因为你唔系处女而唔要你的话(又或者因为你系处女先同你一齐),甘即系代表,距根本唔够爱你。距既爱系十分自私既。。。。
我们都落难在海里 当相遇的时候 你说 抱紧我吧,我们互相需要 可是我冰冷的身体 没有温度 你知道的 我曾经尝试去抱你 只是我温暖不了我自己 我又怎么可以带给你温暖呢 这样的拥抱怎么敌得过海水的冰冷

新手上路

呢个问题好复杂,家下的社会仲要是男人有主导,女人有时被睇低是点都有的了 家下的人对性呢样野的放纵真是好毙,系一点人的眼内,性行为只是一样好普通的野,只要自己一时的喜欢,上床就上床
我花在这把刀上的时间,绝对不比你少,可是你成了琴中之圣,而我却成了屠夫 头衔:浩方常驻大使 等级:阿诺 发贴:16990 经验:18389 魅力:17611 现金:35278000 门派:冷酷帝国战队

新手上路

不是处男可以接受,不是处女就难讲,这就是现实!
那晚的事,不是我冲动,而是你温柔!