Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 明知故犯

【【【【【【全鹤山的格杀令抵制928】】】】】】

新手上路

大佬吾使甘火滚哦

新手上路

TO:明知故犯,系我話928無深度的,唔好意思連累左你,不過佢既矛頭是指向我 TO:Savi本來昨天睇到你的貼系指向我,本來想回,但無耐又不想為此小問題再炒,你有你的見解,我有我的想法同認識,之於是否有資格,我想也不到你去做這個結論吧,唔該你走過去你個928定948度問下個CEO:Rachel佢連技術都冇學人搞BBS,SB就有佢份,佢開個時個論壇Down鬼左唔系我師弟幫佢搞店我林佢已經關門大吉啦,仲有得響度甘囂張!成日上唔代表你會對佢有真正的認識!好一句我無資格。螢蟲之火!
星,離我似遠亦近,似乎垂手可得,伸手抓時卻遙不可及,當流星在天空中劃過,瞬間消失在天際時,淚已滑落下來。我明白這顆星並不屬於我,即使它曾為我停留,可是不屬於我的終究會離開。相信在茫茫星空中會有一顆只屬於我的恆星。

14万

新手上路

你所讲果件事我知道,小灵儿曾经向我提及过,有好多次928总坛主都向小灵儿的旧同事“狮子”(上一任电脑版主)发论坛短信请教有关方面的技术知识。 小灵儿都讲过距哋连论坛的技术都无就学人开坛。。。还一味向人请教。 928电脑版只会发一啲无聊嘢,虽然我唔系好识果啲嘢,不过好多网友都话:“切``````````勼UP多过呼吸” 928平时都嚣张惯咗啦。。一遇到自己搞唔掂的问题就低声下气问其他人。低桩到要发BBS短信。真失败!!! 无深度呢几个字,唔止你想讲。我都想讲咗好久啦。 不但无深度,而且还很无气度,对距提意见就话我攻击距论坛。白痴的低能儿!! 如果要攻击,我不如去打日本、那我还可以名留青史 我就唔信我呢只贴发咗咁久,距哋裹边的人一个都无上过来睇呢只贴` 928有胆你就上来,还敢话我欠你????? 原来你欠人哋的更多!!!!!还系度阿之阿咗!!??快死!!! 我系都要话你哋无深度啊。。吹呀!!! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度!
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

新手上路

唉```````````` 我又讲错咗囖。。。。 距哋都无面目再上啦。。。。 一个靠总坛主亲自发贴维持论坛的正常贴数系唔会长久的。。。 迟早局限死自己,收皮!
[size=5][URL=http://bbs.heshan.com.cn/list.asp?boardid=67]明知故犯[/URL][/size]

14万

新手上路

由于928已经被黑咗! 所以呢只贴都要解除顶位!
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]