Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

2003年6月10号晚~~

3万

新手上路

边个话未有架,我前晚先去香格里拉,沙坪终于有一间比较正规既西餐厅啦, 不过遗憾的系D服务员素质还是差,真正的西餐厅服务员既服务系非常讲究架, 不过都好,食既野唔算贵,味道都符合西餐要求,很好~~ 鱼鱼,得闲同你个男友仔去下啦,咪成日去大排档啦~~咔咔~~
西方的摇滚音乐是他们的一种文化,是好是坏,那要视乎大家是否以一种正确的态度去理解,好可惜,在中国人的社会里面,非常大部分的人都以一种错误的态度去理解

3万

新手上路

以下是引用阿Yu鱼仔在2003-6-21 9:56:56的发言: 你问枫暴甘多野....你小心明少吃醋喔......
无事挂,我相信阿明少无甘小气既,我知距好大方既~~~~
西方的摇滚音乐是他们的一种文化,是好是坏,那要视乎大家是否以一种正确的态度去理解,好可惜,在中国人的社会里面,非常大部分的人都以一种错误的态度去理解

7万

新手上路

我中意去大观园,食完宵夜可以落水捉鱼鱼!!!
[color=#1E90FF]诺言:六十岁一起牵手散步! 鱼缸里的水本来就是一缸死水,是因为鱼的进入,让这缸死水重新有了活力. 鱼是生活在水的心里,而你,就是我心里游来游去的一条鱼! 如果你走了,就等于将我的心挖走!鱼缸的活力是鱼给的,而不是水给的!(樂樂嗲D) [/color]

6万

新手上路

以下是引用音乐无限之吉他手在2003-7-5 18:18:11的发言: 边个话未有架,我前晚先去香格里拉,沙坪终于有一间比较正规既西餐厅啦, 不过遗憾的系D服务员素质还是差,真正的西餐厅服务员既服务系非常讲究架, 不过都好,食既野唔算贵,味道都符合西餐要求,很好~~ 鱼鱼,得闲同你个男友仔去下啦,咪成日去大排档啦~~咔咔~~
师傅请我去呀!!!!!!!!!!!!![em00][em00][em00][em00][em00][em00][em00] 一次甘多呀..不过.等你餐饭,等到我颈都长...睇怕到时我已经饿晕左啦!!
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

6万

新手上路

仲有呀: 师傅..琴行去左边树呀?...搬迁左去边树呀?
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

2万

新手上路

邓风你就唔岩喇。等我食完宵夜先见到你,又唔早讲我听呗,等我罗定个潜水装同你一齐捉鱼鱼喇嘛。。
不因寂寞而寂寞!不过我享受寂寞^-^

6万

新手上路

乜真系甘多鱼捉咩......

7万

新手上路

有啊!!!好大条呗!!!
[color=#1E90FF]诺言:六十岁一起牵手散步! 鱼缸里的水本来就是一缸死水,是因为鱼的进入,让这缸死水重新有了活力. 鱼是生活在水的心里,而你,就是我心里游来游去的一条鱼! 如果你走了,就等于将我的心挖走!鱼缸的活力是鱼给的,而不是水给的!(樂樂嗲D) [/color]

6万

新手上路

以下是引用17在2003-7-6 17:49:52的发言: 邓风你就唔岩喇。等我食完宵夜先见到你,又唔早讲我听呗,等我罗定个潜水装同你一齐捉鱼鱼喇嘛。。
下次我地去食宵夜吾好讲距知者...

3万

新手上路

边度有鱼捉啊?