Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

『5.10』大方D各位,唔好发回复可见贴啦

新手上路

楼主
既然有好嘢要同大家分享,何必发回复可见贴黎增加流量呢?
[flash]http://www.twinsbbs.com/swf/clock2.swf[/flash]

3万

新手上路

沙发
呢D吾系孤寒啊 系因为我想知道有几多人appreciate我pose出离既野嘛 无人回复一句就好似人地离问你罗野,罗完就走多谢都无声甘 觉得自己放吾放D野出离D人都无咩所谓甘
http://www.928.cn

1万

新手上路

板凳
中意发乜类型既贴系我地贴主既自由!! 我地有无触犯论坛既准测,你理得我地发乜类型既贴唔姐!? 你自己唔使回复系你既事,几时轮到你嚟理会我地既发贴类型啊!? 除非你尼个 版主 话禁止发回复贴咯! 甘我地咪唔发贴咯!! 嚟你个版度发贴都甘多意见!! 真系发贴都发得唔过瘾啊!! 我地发回复贴都系想知道自己既主题得到几多人既主意姐!! 甘样都被人称为“唔大方”!? 真系整兴人啊!! 过分!!!!!!!!!!!!!!!!

2万

新手上路

地板
好 讲得好!! 你个甘既版主!!! 吾做都罢!!!!!! 你无资格!!! 我希望你即刻GET OUR!!!! 吾GET都得~! 不过 我见到你 一定会侄你!

1万

新手上路

开心到傻,做人应该讲道理!! 人地系讲得唔岩既先好给他同大家指出其错误!! 讲野同做事前都要先考虑下!! 岩就岩,唔岩就唔岩!! 吾好岩都话到唔岩啊!! 甘样人地吾会信服你架!!

2万

新手上路

你又话吾服啊SAM既?。。。。。

1万

新手上路

以前我发的贴全是回复可见贴。 但,现在我发觉,来的人很多,但这里的注册程序太麻烦了。 这就造成了赶客的现象。 因此我在前断时间很灰心。 门是打开的,要来的赶不走,要走的留不住!!
昨日的欢笑 今日的无奈 明年的今日 如果你还记得我 我会一笑而过 愛 情 删 除 中! ┌────────────────┐ │▉▉▉▉▉▉▉▉▉▉▉▉▉ 99% │ └────────────────┘ ——→Unwise Loading....

1万

新手上路

以下是引用开心到傻在2003-5-10 23:06:36的发言: 你又话吾服啊SAM既?。。。。。
我唔服巨所讲既野姐!! 系错就要指出!! 吾系错与对都去批评啊!!

9万

新手上路

我都同意~ 我觉得人地钟意发咩贴就吾应该阻止人~~反正只要距地发既贴吾系色情同埋咩既就得啦何必限制人地甘多呢~~甘多限制即系等于赶人走咖咋~ 而家个BBS已经无咩人咖喇再赶人走就等执都得咯~!
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

3万

新手上路

我都就快被赶走了
http://www.928.cn