Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 学友

最强最贵的胸罩

新手上路

卡卡。。 边度有得卖啊?
你快乐所以我快乐

1万

新手上路

肉酸。。。 着出街都吓死人吖。。

1万

新手上路

依家又唔是战国时期.. 使乜着得甘密实啊.. 怕色狼都唔使甘啊.. 出街叫埋我米得咯
[glow=255,blue,3]ME ISㄖ得到┏爱┓→◢◤幸福の男仔◥◣←[/glow]  

1万

新手上路

点解唔会系漏斗型嗰种又系用金属制造嗰只啊?? 嗰只米仲正!!!!!!! 呢只好易走光喔~~~~~~~~ 着咗呢件??男人睇咗留鼻血;女人睇咗流鼻涕!!
[COLOR=GREEN]Sure win╰> 伱圊ωǒ飮益Li多,Мê陪伱拍拖Tиo ╭﹌╮. (o'.'o) 眞Dē└ァ愛ㄚǒμ゛<↘ヤじyYoひ ~ ﹊︸ ̄ ~ _ __ .__._[/COLOR]

1万

新手上路

哇。。。 楼上既讲得超得意波。。。

1万

新手上路

上边嗰位靓女多谢赞赏啊!! 哈哈哈~~~~~ 无计啦!! 鬼叫我幽默咩~~~~~~
[COLOR=GREEN]Sure win╰> 伱圊ωǒ飮益Li多,Мê陪伱拍拖Tиo ╭﹌╮. (o'.'o) 眞Dē└ァ愛ㄚǒμ゛<↘ヤじyYoひ ~ ﹊︸ ̄ ~ _ __ .__._[/COLOR]

2万

新手上路

点解睇左会流鼻血同鼻涕嘅?
[COLOR=#DC143C]禽兽尚且有一点怜悯之心 而我一啲怜悯之心都冇所以我唔系禽兽[/COLOR]

新手上路

吾系挂? 点可以甘家》?
[color=#0000FF]我剪左头发啦。。。好可惜。。心意已决。。。[/color]

新手上路

是的,我是很清楚的明白著, 在第一次见到你的那一刻开始, 我就知道了, 你是我一生找寻的那一个女子, 我很清楚知道, 也明白的告诉著自己, 我要守著你直到我生命终止的那一刻. 我是这样这样深深的爱著你, 让你逃不开这一重重的思念, 在泪光中, 我哽咽著说著深情的感觉, 却也是懊恼的埋怨著自己不设防的爱, 让你被淹没著想逃, 一次又一次的想逃.
我发了一个梦,见到你。 我自从那次见了你之后, 我的灵魂好像被你摄去了一般,你的影子, 占据了我每一个记忆。那是我喊了一日一夜。 你能理解我的痴心吗? 我还没有电话号码,你在那里啊! 我真的真很爱你啊!!你爱我吗? 我真的真很爱你!你会嫁给我吗?

新手上路

最难忘的是你的微笑, 当它绽开在你的脸上时, 我仿佛感到拂过一阵春风, 暖融融的,把我的心都溶化了。
我发了一个梦,见到你。 我自从那次见了你之后, 我的灵魂好像被你摄去了一般,你的影子, 占据了我每一个记忆。那是我喊了一日一夜。 你能理解我的痴心吗? 我还没有电话号码,你在那里啊! 我真的真很爱你啊!!你爱我吗? 我真的真很爱你!你会嫁给我吗?