Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

尼到的贴真系太少了,等我来讲几句啦。

新手上路

楼主
好似香港山上的楼甘贵,其实都没么用,大陆好多市郊的别墅好便啊。环境都吾会差过香港。而且购物好便又方便。或者自己买达地,自己砌间屋都好啊。仲可以根据个人喜好建屋添。几好,真系好。
我害怕你心碎没人帮你擦眼泪,别管那是非,只要我们感觉对。

新手上路

沙发
按经济发展同楼市的比例来讲,我想全广东最贵就系鹤山D楼咯~ 嘉悦XX楼盘听人讲卖到3xxx一个方!鹤山凭乜野呀?真系晕!
想知道我是誰嗎? [color=#FFFFFF] ████┐   █┐  █┐  █┐ ███┐  ███┐ └█┌─█┐ █┌█┐ ██┐ █│█┌──┘ █┌──█┐  █│ █│█┌┘└█┐█┌█┐█│█│ ██┐█│  █│  █│ █│█████│█│└██│█│ └█│█│  █│ ████┌┘█┌──█│█│ └█│└███┌┘└███┌┘ └───┘ └┘  └┘└┘  └┘ └──┘  └──┘ [/color]

新手上路

板凳
系啦,兴X都好似未有出过好野啊!
如果想我就CALL我,千奇唔好话钟意我! 如果恨我就闹我,千奇唔好话爱上我! 如果爱我就杀左我,千奇唔好追住我! 因为一切都是我~~~~~~~~~的~~~~~~~错~~~~ 名称:靓仔 型状:长170公分,四肢均匀、五官端正! 生产日期:五年前拥有身份证 质量保证期:一个月包退,一年包换,三年免费保修,终身保养,可升级,会自我增值,好使好用! 功耗:一日三餐,正餐至少两碗白饭(新村美食快餐最好)。免下午茶、适当时要宵夜! 售价:与同类物体之异性等价交换! 本产品为鹤山原装生产,全新

2万

新手上路

地板
因为嘉悦XX要做到在新城个边最TOP的楼....呢个系佢嘅目标... 鹤山冇样好,最买得就系啲楼,都唔知点解,可能有钱人多... 沙坪的楼市...就好似响沙坪搞BBS咁样,始终系讲恋爱的人最多...这经已是一个风气..
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

2万

新手上路

其实,因为上bbs的人的年龄段都系学生仔,所以恋爱大过天咯。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

2万

新手上路

就系因为咁,好多人响我反影,呢个BBS以恋爱为主,要我改版,我可以讲,站在我的利益立场,呢个BBS讲乜都冇所为,只要是有人讲嘢,但系以前呢个BBS到零晨4点钟,可以有4百几贴,点解宜家早上11点,都未够2百贴呢?就系因为我的改革...事实证明这是不可能的,时世所吹,我读书时代上BBS都是讲恋爱的多...所以有好多人,年纪大小小的,可能佢地已经不再喜欢讨论恋爱,所以对我反影不断...正如年轻的对我反影,这个版冇用一样,但他们又有没有想过,有更多的新人刚踏入恋爱,想发表出来呢...站在我的位置,我又可以点样去处理???...希望你地以后可以谅解...
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

新手上路

不过我要澄清啊!!!!岩岩先吾系我讲噶果D野!!!!系人地用我个户讲噶!!!!啊大姐!!!真系噶!!!信我啦!!!!!!!!

2万

新手上路

知道啦...

3万

新手上路

我好少係恋爱无恨发贴。。几日先发一两张,因为我觉得我地咁样嘅年纪,讲爱好“车此”(SORRY,唔记得咗点写) 唔讲好过讲,费事笑死D大人
人系世界上最討厭既然動物

新手上路

“以前呢个BBS到零晨4点钟,可以有4百几贴,点解宜家早上11点,都未够2百贴呢?就系因为我的改革...事实证明这是不可能的” 呢句有D唔妥... 知错点解唔改?证明过不可能恢复以往光辉?难道宜家比以前好?唔明~ 所以我认为最好可以各方兼顾,合并归类,各展所长。 开个电脑资讯栏好唔好?有问题都可以找人帮下手啦~
想知道我是誰嗎? [color=#FFFFFF] ████┐   █┐  █┐  █┐ ███┐  ███┐ └█┌─█┐ █┌█┐ ██┐ █│█┌──┘ █┌──█┐  █│ █│█┌┘└█┐█┌█┐█│█│ ██┐█│  █│  █│ █│█████│█│└██│█│ └█│█│  █│ ████┌┘█┌──█│█│ └█│└███┌┘└███┌┘ └───┘ └┘  └┘└┘  └┘ └──┘  └──┘ [/color]