Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
返回列表 发新帖
楼主: kitwah

呢个就系江湖?

新手上路

巨有甘既本事咩??咪由巨讲下咯。。人地中意讲乜都无可能阻止人地既啦。。
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

新手上路

咔咔~~~~~~甘又系~!
上帝说:网络无美女,网络无帅哥,直至我出现,上帝把后边的那句收回,谁,谁用拖鞋打我!

管理员

今日我个老表系乡下上来我度玩..(主要目的系想来试下上网!,我平时成日系佢面前吹上网点好玩点好玩....网吧点好点好!!) 谁知...佢同我一上到去网吧上了一阵网后..佢同我讲...只得两个字...无聊... 果一啲什么石器,传奇之类的RPG游戏啊..只系人机对话...佢仲话..比钱玩呢一啲GAME的人就真系好笑.....佢话只系对住部咁的电脑..睇住咁的画面真系好无聊....与其咁样..不如去打下波..扣下女@咁样都唔洗钱架........
^G^我站在桥上看风景,看风景的人在看我 明月装饰了我的影子,我装饰了别人的梦!

6万

新手上路

唉,你都识话,距系乡下出离啦,晕,吾识打电脑,甘距对住部电脑梗系无聊架啦,正如吾小时候吾识开车甘,对部D飞车当就觉得距地无聊,但距地玩得飞车果D人就觉得飞车系好激好好玩啦! 以前我初初有电脑时,都未识打字,又咪觉得电脑好无聊,之后学会打字,学会上网,我的电脑就无停过啦,在家无聊就玩咯,所以呢D野,系见人见志既!会的人,就会觉得好玩,不会的人,对着不会的东西,就觉得无聊
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

2万

新手上路

学野都系甘啦。吾识做的、做极都没头绪的题紧系闷啦。如果系适合自己的题目就好中意做啦。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

新手上路

你上D对巨黎讲巨有兴趣既网吖嘛。。如果系同你差唔多兴趣既。你就教巨上咸网。。 如果同我有甘既爱好既。。就教巨去下载电影睇。上下聊天室比女沟下。。 如果有特别爱好既。。就带巨上基佬网啦。。呢样野都有D似你。。
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

新手上路

哈哈~~~~~~~~~~~~
上帝说:网络无美女,网络无帅哥,直至我出现,上帝把后边的那句收回,谁,谁用拖鞋打我!