Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
返回列表 发新帖
楼主: 紫柯

别管那是非,只要我们感觉对。

2万

新手上路

不过好似澳洲的车好便喔,好多车系中国3分之1的价钱,福利系世界首位。有38间国际认证学校。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

新手上路

对我黎讲。我唔系甘中意美国。。因为我太孤独。一个人系呢边甘昂居。读书我又无兴趣。除左返工都仲系返工。鬼叫自已唔识几多个英文。而且无晒夜生活。无晒朋友。好无瘾。 唯有日日夜夜谂住几时可以返中国。到时去边度边度玩。甘先可以撑住自已捱落去。如果唔系我一早就走返中国。离开呢个鬼地方。
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

2万

新手上路

霖方法去适应,跟住就去支配.
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do