Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 紫柯

别管那是非,只要我们感觉对。

6万

新手上路

甘你呢架有无比心机学习呀? 要努力喔,向自己的奋斗目标前进喔
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

14万

新手上路

以下是引用血霸天在2002-11-20 13:13:54的发言: 姚明??同个执波仔无乜分别之喔。只有身高。。无乜作用。唔识走位。加上对友对巨唔信任。无人传波比巨。继续甘落去巨既成就唔会好得过黃志侄好多。。 想打出名堂就一定要识走位。成条木甘系无用既。
甘又系既。。。对湖人场波就系奥尼尔无上场,姚明先会得咗20分。。6嗰篮板。。
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

新手上路

讲时讲。。果场波我又无睇喔。。 不过又讲时讲。而家好多英文报纸都话姚明越打越好。。有机会系NBA场上称霸。 不过先头条件系要同队员有深厚既默契。同埋走位方面要多多学习。仲有最好就增加磅数。
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

3万

新手上路

以下是引用紫柯在2002-11-20 19:20:48的发言: 我想去悉尼或者加拿大读大学,所以以家就要努力学习了。
加拿大啊!!!!!!!!!!
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

2万

新手上路

我都吾知得吾得,其实我想去啊。果到大学几好架。你都系倒的ho,甘米可以一起聚下咯。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

新手上路

英国D大学都悟错架........路过既
..........仲使到处散心也望着电话做人....期待你对我说我仍然吸引..... (你有心) ..........没有空挂念你..........仲使失恋工作至上才找你...如果天都逼我争气.... (争气) ..........

3万

新手上路

以下是引用紫柯在2002-11-21 18:45:49的发言: 我都吾知得吾得,其实我想去啊。果到大学几好架。你都系倒的ho,甘米可以一起聚下咯。
好啊~~~~~~~~~ 英国?好贵啊~~~~~~
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

2万

新手上路

吾去了,澳洲好,哈哈。吾好怪我啊。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

新手上路

澳洲点好??人口小到离谱。大学文凭唔系全世界认可。黎到美国一样当你乜书都无读过既。工作平均收入小。我曾经同个系澳洲读大学既人倾过。巨都话要谂办法转去新西兰。 再系新西兰转黎美国。 当然。澳洲比起中国黎讲系好好多。不过果度既人平均收入都唔够千五美元。而且车价超贵。同中国有得比。屋又贵。。做份普通工都好难买到屋。或者呢个时候你未出到社会做工。你未知道巨既好定坏。因为读书始终都无忧无虑。 我都有个亲戚系澳洲。巨而家都用紧五万蚊美金搞紧全家移民到美国。实在系无乜野好。或者风景好呱。
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

2万

新手上路

哇,睇来都系要考到美国先得了。