Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 小芝芝

虽然我系女仔,但系……

2万

新手上路

咁又事实架。。。所以各位MM们。。。。唔好比太多冲击男人呀。。 间唔中比一次好喇。。。。。。。哈哈
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

1万

新手上路

哗~乜甘客气啊~毕过!好似我甘有SENS既男仔,点会怕你地D甘既冲击锅???呵呵
狼族信条 尊敬长老 教导幼者 与同僚合作 能玩则玩 当猎方猎 空闲尽量休息 共享情爱 表露情感 割舍旧创昂首向前

新手上路

梗系喇,你已经经历过千锤百炼喇。。已经刀枪不入喇!
如果你无时间谈情,请跟我去露营。^&^

1万

新手上路

讲吓笑者~怕怕罗~
狼族信条 尊敬长老 教导幼者 与同僚合作 能玩则玩 当猎方猎 空闲尽量休息 共享情爱 表露情感 割舍旧创昂首向前

新手上路

算你走得快!!!呵呵
如果你无时间谈情,请跟我去露营。^&^

1万

新手上路

我跑咖!呵呵~

3万

新手上路

呢个我都开始领悟。浩歌的说话我大多数同意,但系第一句,我就吾多同意,你点解会认为 做主动的,就是受伤的?I don't think so.不过我都知唔系全部男仔唔系我地想象中甘坚强同花心,呢个系值得肯定0既,yeah!,为你地这部分好男仔,而拍掌!哈哈哈~~~~~~~~
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

1万

新手上路

唔知有无我份。。。。。
[fly]日落出品 必属精品ヤ.の[/fly]

3万

新手上路

嘻嘻~~~~~~(无言)
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

14万

新手上路

因为你冇晒意见囖
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]