Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 小灵儿

男人是不是该大方点对女人呢?[求助]

新手上路

乜你甘大反映啊? 起码我觉得生男生女一个样. 姓嘛~~~都有人男嫁入女家架~~甘也有男人洗衫煮饭,男人都听女人话架~~男人都有不出滚架~分身家一样姐`~ 好似俩个人离婚财产都是平分架`~ 女人的地位都上升紧~ 你都应看事看两面.

新手上路

其实男女系平等架~~~正所谓男在外,女主内嘛!一样既嗟~~~~~ 男人系外面受尽所有风浪都系为佐系屋企入面既女人得到幸福~~~好辛苦架 而女人系屋企做足家头细务,都系等距既男人返到屋企舒服D嗟~~~~~又吾系一样甘辛苦 总之彼此互相了解,谅解,迁就甘就系幸福既源泉啦~~~~~~~~
我系一只大笨熊

管理员

男人???唉...认命...
^G^我站在桥上看风景,看风景的人在看我 明月装饰了我的影子,我装饰了别人的梦!

2万

新手上路

剩系你地男人辛苦咩???女人都好辛苦架,如果嫁中个无出色嘅,真系几世唔收啦........... 独来独往: 可能你现在咁啉啫...到你老婆生个女个时你就唔系咁认为啰,好讲唔好听呀,我老豆一听到我出世个时,面色即时变左呀,呢个系我妈同我讲的,绝对无错,再者,边我嫲嫲都对我妈唔好呀,个个都恨仔恨到出晒面嘅........ 继续。。。还有上面果一个。。。咪一鬼样,多的唔讲,曾几何时:我要仔唔要女,我要仔唔要女。。早知录住佢呀!!! 接住。。大笨熊:事问你响外面有几多风浪可言呢?
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

新手上路

风浪~~~~~~我已经伤够啦[em00]
我系一只大笨熊

新手上路

以下是引用小灵儿在2003-1-7 22:03:52的发言: 剩系你地男人辛苦咩???女人都好辛苦架,如果嫁中个无出色嘅,真系几世唔收啦........... 独来独往: 可能你现在咁啉啫...到你老婆生个女个时你就唔系咁认为啰,好讲唔好听呀,我老豆一听到我出世个时,面色即时变左呀,呢个系我妈同我讲的,绝对无错,再者,边我嫲嫲都对我妈唔好呀,个个都恨仔恨到出晒面嘅........ 继续。。。还有上面果一个。。。咪一鬼样,多的唔讲,曾几何时:我要仔唔要女,我要仔唔要女。。早知录住佢呀!!! 接住。。大笨熊:事问你响外面有几多风浪可言呢?
我都话是我自己咯~~如果加上社会就更是吾同啦~~你知人是一个群体嘛~~好多野都不是自己话点就点架~~ 不过现在计划生育,如果双方是独生子女就可能生两个到时咪可以比多个机会你咯~~ 或者这样想,男女分工的不同,男粗犷,女的温柔嘛~ 所以呢不用哪么想不开.时代会变.十年河东,十年河西.信我~~男女会是一样的~~ 就好似十年前很少汽车~~大学生是宝一样~~明吗? 五千年历史你都要比它变架~~

新手上路

女人稳到一个爱自己,锡自己既人做依靠甘就已经翻本啦,仲有乜好烦啊
我系一只大笨熊

2万

新手上路

咁我算唔算翻本?????但系我仲要上班啵.........做到成只剧咁呀....................
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

2万

新手上路

人都要靠自己.
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

新手上路

甘你算吾算稳到一个爱自己,锡自己既人做依靠啊~~~~~你觉得靠吾住,所以咪吾觉得翻本罗~~~~~~~~~
我系一只大笨熊