Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

音乐无限,无限音乐,哎,无聊~~~

6万

新手上路

哈哈,你想听呀?
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

3万

新手上路

系啊,你点知架,嘿,你无理由知架,我上网听过啦,呢张专辑D风格唔错啊, 我喜欢,不过我系想罗哩收藏姐。
西方的摇滚音乐是他们的一种文化,是好是坏,那要视乎大家是否以一种正确的态度去理解,好可惜,在中国人的社会里面,非常大部分的人都以一种错误的态度去理解

6万

新手上路

咪当我智相得三岁先得架,傻既都知你想听啦~~我系网上听过甘啦!收藏,你不如收藏埋距D吉他啦,哈哈,收藏距张专辑就容易啦,去红亮买返张咪OK咯~~10蚊鸡,翻版的!正翻沙坪未有喔!价钱上百啦~~
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

3万

新手上路

乜你唔知哦个偶像系黄惯中咩,我有好多BEYOND既专辑啊,从85年演唱会到1997年我都有啦,D正版多到,我想买正版啊,距D吉他啊,我想啊,不过有甘容易得先得架。 哎,真失败咯,嘻嘻……
西方的摇滚音乐是他们的一种文化,是好是坏,那要视乎大家是否以一种正确的态度去理解,好可惜,在中国人的社会里面,非常大部分的人都以一种错误的态度去理解

新手上路

训,有钱有心,那怕唔得? 你一日练几个钟吉它?无啊,我问下咋,我都唔玩吉它的,我只玩二胡哦!
댕소썬몸큽윱,돤雷찐?몸쀼릿箇1拱,뒤11몸쀼箇連쥣덮췸浪

6万

新手上路

楼上果位,使吾使甘话骂人地训呀,呢度讲得吉他,你又讲左二胡,呵呵,想偷笑~甘你又收藏左好多二胡架,你个二胡师傅又系边个呀?我只知道系图书馆对面果间老人躯乐部,好多拉二胡的声音传出喔,因为里面都有D音乐队伍架,有人拉二胡架~~嘻嘻~~ 还有,我想问问你几多岁呀,甘年轻就玩二胡啦,犀利~

6万

新手上路

小泉泉: 哗,你果然系距既忠实Fans者,年年收藏,犀利!

新手上路

本人行年五十九,丧偶!所以喜爱拉二胡!
댕소썬몸큽윱,돤雷찐?몸쀼릿箇1拱,뒤11몸쀼箇連쥣덮췸浪

14万

新手上路

以下是引用音乐无限之吉他手在2002-12-21 1:21:49的发言: [U][I][B][B][B]本人系一位业余音乐爱好者,喜欢玩电声乐器既我想允一班想玩音乐既人结伴, 但唔知点允好,所以无法啦,为有冲入哩呢度咯。 我系鹤山无限乐队既成员,不过近期因某原因散佐BEN, 有无人有兴趣想玩BEN啊,??????????? 主音吉他手一名,和音吉他手一名,低音吉他手一名,键盘手一名, 有无人有兴趣啊。[/B][/B][/B][/I][/U]
点解你地唔学下佛山既BAND队啊??? 佛山既BAND队打电话去电台表演咖。。。。 你地都可以打电话去佛山电台985千色频道《寂夜如风之城市民谣夜》表演一下咖 甘样你地先会有进步噶。 而且有定期既表演赛有好多对手比你地角力嗻 记得打去喇
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

3万

新手上路

车,打电话握,唔系钱啊,你见过我地玩过咩,我地系鹤山电台都做过访问啦,乜你无听过咩,晕~~~~~~~