Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

原来~~~爱因伤害而有限度

新手上路

楼主
原来爱都有个限度, 当你因真正爱一个人而不断被他伤害时,你会感到筋疲力尽,心痛得不能呼吸~~ 我又再次尝到这种痛苦既滋味 我为距付出,从来都无要求过距为我做咩,只系想距唔好一次又一次甘伤害我, 但距就不断甘伤害我爱距既心,一次又一次甘伤害我!令我既心支零破碎! 我真系好累~好累~累到我连生存既勇气都无,更加无勇气去面对爱!!!!!
希望包包每日都过得简简单单,开开心心!

3万

新手上路

沙发
我都唔识伤害人既,我剩系比人伤害架~~
西方的摇滚音乐是他们的一种文化,是好是坏,那要视乎大家是否以一种正确的态度去理解,好可惜,在中国人的社会里面,非常大部分的人都以一种错误的态度去理解

1万

新手上路

板凳
以下是引用番鬼在2003-11-2 10:44:26的发言: 原来爱都有个限度, 当你因真正爱一个人而不断被他伤害时,你会感到筋疲力尽,心痛得不能呼吸~~ 我又再次尝到这种痛苦既滋味 我为距付出,从来都无要求过距为我做咩,只系想距唔好一次又一次甘伤害我, 但距就不断甘伤害我爱距既心,一次又一次甘伤害我!令我既心支零破碎! 我真系好累~好累~累到我连生存既勇气都无,更加无勇气去面对爱!!!!!
你依家先发觉啊????我已经早早领略到呢个甘简单既道理啦!] 你唔伤人唔呃人就人地来呃你伤你!! 如果你宁愿受距伤,,明知距伤你你仲同距一齐你唔觉得自己好傻咩??? 你甘心俾距伤害你咩????? 你唔讲我都知道啦!!! 你知得太迟啦! 你唔对人残忍就人地对你残忍囖! 甘样你会伤死自己,,, 到最后你会喘不过气而死啊~~~~~ 傻瓜~~~ 你明白吗????
[COLOR=GREEN]Sure win╰> 伱圊ωǒ飮益Li多,Мê陪伱拍拖Tиo ╭﹌╮. (o'.'o) 眞Dē└ァ愛ㄚǒμ゛<↘ヤじyYoひ ~ ﹊︸ ̄ ~ _ __ .__._[/COLOR]

新手上路

地板
最可悲的是:爱一个爱到无法恨他,即使是一而再的伤害! 对距既付出,我无悔!即使距唔爱我! 只系破碎既心再也无法回到从前! 处于极度失望对情情爱爱早已无所觉,只有无限的感伤!

3万

新手上路

你地除佐情同爱,仲有无其他呢??你地对感情方面既问题可唔可以大方小小,发挥你地D时尚女性既品质出哩得无,对感情斤斤计较既人系永远得唔到好既结果架,我并不是一个成功的人,但最起码你地要做一个成功既人啦,男人同女人既感情问题其实系差唔多咋,哎,反醒下啦,假如呢个版可以永远保存个话,我相信你地到佐60岁后,你地体番都会觉得自己好笑~~ (以上内容只供参考)
西方的摇滚音乐是他们的一种文化,是好是坏,那要视乎大家是否以一种正确的态度去理解,好可惜,在中国人的社会里面,非常大部分的人都以一种错误的态度去理解

7万

新手上路

无错喇,幼稚!
[color=#1E90FF]诺言:六十岁一起牵手散步! 鱼缸里的水本来就是一缸死水,是因为鱼的进入,让这缸死水重新有了活力. 鱼是生活在水的心里,而你,就是我心里游来游去的一条鱼! 如果你走了,就等于将我的心挖走!鱼缸的活力是鱼给的,而不是水给的!(樂樂嗲D) [/color]

3万

新手上路

要唔要我过你地两招啊??

新手上路

因为你唔系女孩子!所以你唔会明白!!!1111 亦都可能系你未试过真正爱过一个人, 未试过那种痛心疾首既滋味~~~~`所以你唔明白!111OK

3万

新手上路

边个话我无真爱啊,我一生之中最爱既女人系我既蓉儿,可惜已经分佐两年几手啦, 你地知道乜叫爱咩? 你以为剩系你关心我,我关心你啊,你爱我,我爱你啊,我寂寞你可以陪我啊, 我伤心有肩膀哎啊,一齐出街去下拍拖啊等~呢种都可以算,但系真正既爱情系要付出好多好多,甚至多过你D头发~~~~~~人生漫漫长路,有排你行啊~~~~ 成日挂住感情,你估剩系女人系水造架,我地男人够系咯,稳个好男人就真既~~懒叻系度~~

3万

新手上路

我以加仲未有女朋友,因为我事业还未有成,加上我无女仔中意,(我都唔知点解,个个见亲我都话我花心,又话我样衰,其实我都几样衰既,不过呢,花心人就唔系我啦,点解?哈哈,想做都无能力啦!)