Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 明知故犯

这次我们真的最后一次分手

14万

新手上路

呢几日我都听紧《十年》,第一句歌词我好欣赏,好正,“如果那两个字没有颤抖 我不会发现 我难受 怎么说出口 也不过是分手 ” 讲得出呢两嗰字如果无颤抖就唔会难受,呢两嗰字有好多种讲法,但是讲得出口的一样系“分手”呢两嗰字。。。 十年之后我地如果再相遇,甘我地还系唔系朋友呢?或者在呢十年之内还可以有间中 的问候,不过已经无咗裹种温柔甜蜜,卿卿我我。。。。 今日之前的日子我可以对所有人讲:“我最爱的是你”。往后的日子我还未知道,但我都可以讲一句:“无人比你对我更加好”。。。 [枫暴]我想同你讲一句:“其实我唔想咖,对唔住, 可能我地的分开对大家都会好过一啲囖,又或者系我拖累咗你,对唔住!”
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

2万

新手上路

唉点先为之恋爱真系好难明; ~~~~~~~~~~~!!
今天开始哪个都不爱!~~~~~~~

1万

新手上路

但我可以讲你听!! 我呢世都唔会嫁出去就系甘~~~~ 其他咩都唔使讲!! 就算人地唔介意我,但我介意我自己,就系甘~~~~~~
[COLOR=GREEN]Sure win╰> 伱圊ωǒ飮益Li多,Мê陪伱拍拖Tиo ╭﹌╮. (o'.'o) 眞Dē└ァ愛ㄚǒμ゛<↘ヤじyYoひ ~ ﹊︸ ̄ ~ _ __ .__._[/COLOR]

新手上路

真系细路女,想野唔经大脑~~
多少次迎著冷眼与嘲笑 从没有放弃过心中的理想 一刹那恍惚 若有所失的感觉 不知不觉已变淡 心里爱(谁明白我) my dream phone

9万

新手上路

唉~` 系甘咖喇~ 慢慢距就会明既咯~!!!
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

1万

新手上路

以下是引用白花油在2003-10-23 17:48:59的发言: 真系细路女,想野唔经大脑~~
你讲紧你自己啊?? 我有我一套想法啊!!你理得我啊!! 你有几老啊??阿婶!! 我系吾中意距啊!! 你吹得我涨咩??无感觉就无感觉嘎啦! 你做咩甘话人地啫!!你有无礼貌嘎?? 你阿妈无教你点做人咩???
[COLOR=GREEN]Sure win╰> 伱圊ωǒ飮益Li多,Мê陪伱拍拖Tиo ╭﹌╮. (o'.'o) 眞Dē└ァ愛ㄚǒμ゛<↘ヤじyYoひ ~ ﹊︸ ̄ ~ _ __ .__._[/COLOR]

1万

新手上路

以下是引用白花油在2003-10-23 17:48:59的发言: 真系细路女,想野唔经大脑~~
我问你!!咩叫RH血型阴性啊? 你答到我呢个问题米明白我讲既野囖! 记住以后米乱话人啊!! 你同我讲野??未够班啊!! 依家系你定系我啊??你吾系我你明咩?? 你答到我呢个问题我就人我细路女啦! 你答吾到证明你无资格话我细路女啊!!答啦有本事就~

3万

新手上路

以下是引用枫暴在2003-10-24 2:59:08的发言: [quote]以下是引用白花油在2003-10-23 17:48:59的发言: 真系细路女,想野唔经大脑~~
你讲紧你自己啊?? 我有我一套想法啊!!你理得我啊!! 你有几老啊??阿婶!! 我系吾中意距啊!! 你吹得我涨咩??无感觉就无感觉嘎啦! 你做咩甘话人地啫!!你有无礼貌嘎?? 你阿妈无教你点做人咩??? [/quote] 你好更啊,小弟佩服~~~~
西方的摇滚音乐是他们的一种文化,是好是坏,那要视乎大家是否以一种正确的态度去理解,好可惜,在中国人的社会里面,非常大部分的人都以一种错误的态度去理解

3万

新手上路

以下是引用枫暴在2003-10-24 3:02:05的发言: [quote]以下是引用白花油在2003-10-23 17:48:59的发言: 真系细路女,想野唔经大脑~~
我问你!!咩叫RH血型阴性啊? 你答到我呢个问题米明白我讲既野囖! 记住以后米乱话人啊!! 你同我讲野??未够班啊!! 依家系你定系我啊??你吾系我你明咩?? 你答到我呢个问题我就人我细路女啦! 你答吾到证明你无资格话我细路女啊!!答啦有本事就~ [/quote] 你真厉害,边个有福娶到你就~~~~~~~~~~~~~~~~~呵呵~~
西方的摇滚音乐是他们的一种文化,是好是坏,那要视乎大家是否以一种正确的态度去理解,好可惜,在中国人的社会里面,非常大部分的人都以一种错误的态度去理解

1万

新手上路

哈哈哈哈~~~~~~~~ 你依家系赞我定扁我啊??