Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

我不该有的心酸~~~

新手上路

楼主
我以为自己做得好潇晒!一做完仲用一个字黎形容自己添,就系“COOL” “COOL”译成现代汉语就系“潇晒中带一点冷漠”,尽管我很热情,一点都不冷漠 但系估吾到依咖我既心情系会甘,好酸好痛!我真系吾想甘! 但系如果吾让出成全距地两个个心又觉得吾好过!一个系我爱的人,一个系我最好的朋友 我真系吾知点做!唯有成全罗~唯有退出罗! 虽然做左甘多事都好似无人会多谢我甘!唉~~ 我好想自私D~好想,好想~~~~~ 点解喔?太吾公平啦!我又无做错过乜野~[em00] 准知一切我应该做既同吾使做既我都做晒!我希望距地会过得好好! 吾好浪费我既苦心!~ 我以前不相信爱,现在不相信爱,以后都应该吾会相信咖啦! ~呢个世界有咩?我真系FEEL吾到
嫦娥之女不寻常 残月屋下友情长 无奈你却无心往

新手上路

沙发
假如我可以流泪的话我谂会好过D,但系我真系一滴眼泪都流吾出!仲难受~ 真系好想病一场啊~但系身体又好好喔~ 只觉得做一切都好累~心似乎已经痛是吾再是我的了! 呢种感觉我都吾想!~~我需要时间~!相信呢个世界上无人可以帮到我咖啦!

14万

新手上路

板凳
其实你已经做咗你应该做的事,距地以后的事由距地自己决定 合就合,离就离,你已经无权利同呢种义务去理距地的事了~!! 你已经将你的感情付出去,得到是乜呢? 算罢啦
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

新手上路

地板
建议你听下,刘若英既《成全》啦~几岩你家下心情
╭/\-─/\╮ 飞呀~飞呀~我要飞向你 │  │⊿⊿ │ \  / ├──╮△ 但朦胧中失去了… │╰v-v╯│ 119├╯ ╰-○─○╯─-○ 心目中的舵……

2万

新手上路

如果系我......我会用一种好玄妙的方法去成全人地... 有时唔做同唔讲...总比做同讲好的,想想吧
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

新手上路

点会无人可以帮你呢?梗系有啦.果个人就系你自己啊, 恋爱不是慈善事业,所以不能慷慨施舍! 人生仍然系自己既,收拾心情重新开展未来的生命!!!!!1 我支持你!!!!1加油!!!!!11
希望包包每日都过得简简单单,开开心心!

14万

新手上路

嗯。。。。。。。。 好似有嗰成语叫“潜移墨化”,你唔讲唔做,可能效果还会还一点。。。。 任由时间将事情慢慢淡化,甘对相方都会好
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

新手上路

以下是引用明知故犯在2003-8-26 23:32:20的发言: 其实你已经做咗你应该做的事,距地以后的事由距地自己决定 合就合,离就离,你已经无权利同呢种义务去理距地的事了~!! 你已经将你的感情付出去,得到是乜呢? 算罢啦
吓?应该做既事??甘你系未话我好多余?所以应该成全距地啊??

新手上路

以下是引用番鬼在2003-8-27 13:04:32的发言: 点会无人可以帮你呢?梗系有啦.果个人就系你自己啊, 恋爱不是慈善事业,所以不能慷慨施舍! 人生仍然系自己既,收拾心情重新开展未来的生命!!!!!1 我支持你!!!!1加油!!!!!11
恩!好多谢你呢位仁兄~~!我会慢慢好的![em00][em00]

新手上路

以下是引用明知故犯在2003-8-27 13:06:27的发言: 嗯。。。。。。。。 好似有嗰成语叫“潜移墨化”,你唔讲唔做,可能效果还会还一点。。。。 任由时间将事情慢慢淡化,甘对相方都会好
真系甘神奇?我试试先!