Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

见到面真系好挂住往前的事!!!

新手上路

楼主
果晚,竟然卑我遇见番以前条仔,我地两个见到对方只不过打声招呼,就甘就各自走了,到左听日,经过曾经同我读过噶同学同距讲话我有个QQ时,无意中我地又竟然重逢在网中,以为以后都吾会系沙平见到距,但偏偏。。。。。。。同距系网到讲下讲下,又讲番我地以前系学校噶生活,我地果时一起玩,使我又无端端对距再有小小动心,唉~!点算好?!~~~~~HELP ME· 距竟然系网到问我E家有无仔,我都无答距!!难道我真系想再同距一齐?自己都吾知道!~不过我地都吾同间学校噶播!~

新手上路

沙发
难道你对距仲未放得低?

2万

新手上路

板凳
女仔就系甘个啦真的好心软的!~
今天开始哪个都不爱!~~~~~~~

新手上路

地板
可能系挂!~我都吾想啊!~点算好/~

新手上路

哗,似到十足十呀 我以前都系甘,响个QQ重遇返一个我稳左距一年咖男仔,距就系我以前果个,(但我从来无表露过我还挂住距) 唔知点解有晚距突然打来同我讲左好多甜言蜜语话想同返我一齐, 但当初系距唔珍惜我,但其实我仲好想距 后尾我地一齐返 但系原来果种感觉系唔同咖.... 想念咖原来系以前果种感觉,果个人, 而唔系而咖呢个啦 我捻你第日同返距一齐咖时候你就会发觉 分开之后大家都有好多改变 人还是以前是的人 但感觉已不再是那种感觉啦
快乐着你的快乐, 悲伤着你的悲伤 一直以来以为自己是个坚强的女孩 受过伤害才知道自己原来是那么不堪一击 原来我真的没想象中理想 但是我相信自己会是一个勇敢的女孩 所以我会面对所有困难!!!! 我也相信阳光总会出现, 彩虹那一头一定会出现我的王子~~所以我会等待 等你慢慢到过来~~~~"合"~~~~一啖吞左你 哇~哈~哈~~~~ jenny ^.^

新手上路

你们之间的事只有当事人最清楚. 虽然人还是以前的人但隔左甘耐而且发生左甘多事 其实人会变咖 特别系每一段恋爱终结之后 人的突变会更明显 所以要想清楚 他还是那个他但还是那个人吗?
快乐着你的快乐, 悲伤着你的悲伤 一直以来以为自己是个坚强的女孩 受过伤害才知道自己原来是那么不堪一击 原来我真的没想象中理想 但是我相信自己会是一个勇敢的女孩 所以我会面对所有困难!!!! 我也相信阳光总会出现, 彩虹那一头一定会出现我的王子~~所以我会等待 等你慢慢到过来~~~~"合"~~~~一啖吞左你 哇~哈~哈~~~~ jenny ^.^

新手上路

```唉```女仔```就係甘既拉`````` 心軟```係改變晤到噶```
?o︵.舊既晤去┊... ︵ァ.... 新既晤黎.︵o________

新手上路

要想清楚你们当初为何分开 如果他当初都不珍惜你 你估距而咖仲会好珍惜你咩? 如果唔系QQ再遇 大概距已早就唔记得你咯 除非距而咖对你好好啦.... 而且你要想清楚你要的到低真是他 还是那种因渴望却得不到的感觉???

新手上路

真要想清楚 就如我当初 我一直等左距一年 因为当初分手时我却刚开始爱上了他 但距就要离开我啦 所以我觉得好唔抵 或者系因为呢种报复心态啦 所以我一直都忘记唔到距 一早我都以为自己真系中意距咖 后尾一齐返之后前发觉 一切已改变 包括距和我 而且感觉已原全不同 对住距好似对住个陌生人甘 无晒FEEL 后来还是分手告终 ( 但最值得庆祝咖就系 呢个时候距又竟然爱上了我 哈 真系风水轮流转呀 当初失去的尊严如今全拿回了) 不过呢D只系我的小故事 与本CASE无关.... 我捻你如果真系想同返距都好啦 都唔好甘快应承距 对男人系要钓高来买咖 如果唔系距就更加唔会珍惜咖啦

1万

新手上路

靓女你摆明就仲中意人地啦! 米死顶啦~~~~~~~~ 自己想点米点囖! 或者你可以选择顺其自然,等自己搞清楚自己唸乜阵时再决定囖!· 甘米得囖! 今日唔知听日事啊嘛!!
[COLOR=GREEN]Sure win╰> 伱圊ωǒ飮益Li多,Мê陪伱拍拖Tиo ╭﹌╮. (o'.'o) 眞Dē└ァ愛ㄚǒμ゛<↘ヤじyYoひ ~ ﹊︸ ̄ ~ _ __ .__._[/COLOR]