Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

有 无 见 过 学 校 D 师 生 恋 呀 ?

6万

新手上路

楼主
哈哈..有既...讲离听听..
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

沙发
有呀不过都好似无乜结果咖呙 好似我妈妈个朋友以前就同个老师拍拖,之后出左社会先发觉个老师并不 适合自己, (距又靓女又大把更好条件咖追距) 所以好几次想分手 但无奈个老师对距已经用情太深 又话要生又话要死甘 最后都系俾迫结左婚 但生活并唔美满 只因老婆太聪明 事业精精日上 而自己还是一个无用咖穷鬼书生 过唔到自己关 开始自悲 于是成年都无返过屋企 晚晚在外 都唔搞乜 于是两公婆讲唔掂数 而咖终于离左婚啦 由此事可知其实并唔只系师生恋无结果 即使系学生恋都未必有结果咖 因为出到社会就会系两回事 大家都唔知对方会变成点 所以我而咖都唔敢再捻甘多以后咖事啦 只要而咖快乐就OK啦 不期望距会结果 只但愿距会开花.........心已足尔
快乐着你的快乐, 悲伤着你的悲伤 一直以来以为自己是个坚强的女孩 受过伤害才知道自己原来是那么不堪一击 原来我真的没想象中理想 但是我相信自己会是一个勇敢的女孩 所以我会面对所有困难!!!! 我也相信阳光总会出现, 彩虹那一头一定会出现我的王子~~所以我会等待 等你慢慢到过来~~~~"合"~~~~一啖吞左你 哇~哈~哈~~~~ jenny ^.^

1万

新手上路

板凳
师生恋?? 见就未见过拉````睇小说既就睇过。。。。 不过都觉得距地好傻吖。。。。

新手上路

地板
玩下就得既 认真就唔好制喇
在我小的时候, 曾有人告诉我, 当你要哭的时候。 只要你倒立起来, 这样原本想流出来的眼泪, 就流不出来了。 我好爱仔仔架

3万

新手上路

我最唔中意师生恋~!
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

3万

新手上路

我都有见过师生恋 但两个人既年纪吾吾系好多 我以前既中学就有两个老师系甘啦
http://www.928.cn

2万

新手上路

师生恋!!听就听过嘅。 不过好多都係惨淡收场。。 如果有啲係真人真事,贴上嚟大家研究下喇!!
不因寂寞而寂寞!不过我享受寂寞^-^

1万

新手上路

我见得多既就系学生暗恋个老师囖~~~ 男男女女都有啊~~~~~~
[COLOR=GREEN]Sure win╰> 伱圊ωǒ飮益Li多,Мê陪伱拍拖Tиo ╭﹌╮. (o'.'o) 眞Dē└ァ愛ㄚǒμ゛<↘ヤじyYoひ ~ ﹊︸ ̄ ~ _ __ .__._[/COLOR]

新手上路

以下是引用屎屎在2003-5-31 12:14:21的发言: 有呀不过都好似无乜结果咖呙 好似我妈妈个朋友以前就同个老师拍拖,之后出左社会先发觉个老师并不 适合自己, (距又靓女又大把更好条件咖追距) 所以好几次想分手 但无奈个老师对距已经用情太深 又话要生又话要死甘 最后都系俾迫结左婚 但生活并唔美满 只因老婆太聪明 事业精精日上 而自己还是一个无用咖穷鬼书生 过唔到自己关 开始自悲 于是成年都无返过屋企 晚晚在外 都唔搞乜 于是两公婆讲唔掂数 而咖终于离左婚啦 由此事可知其实并唔只系师生恋无结果 即使系学生恋都未必有结果咖 因为出到社会就会系两回事 大家都唔知对方会变成点 所以我而咖都唔敢再捻甘多以后咖事啦 只要而咖快乐就OK啦 不期望距会结果 只但愿距会开花.........心已足尔
我的朋友也有相似例子,不过没你这个惨,她上大学三年后,眼光开阔了,才知道以前的选择是那么狭窄,所以最后还是分开了!

7万

新手上路

哦!!! 我都试过啊!!!!!
[color=#1E90FF]诺言:六十岁一起牵手散步! 鱼缸里的水本来就是一缸死水,是因为鱼的进入,让这缸死水重新有了活力. 鱼是生活在水的心里,而你,就是我心里游来游去的一条鱼! 如果你走了,就等于将我的心挖走!鱼缸的活力是鱼给的,而不是水给的!(樂樂嗲D) [/color]