Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 屎屎

为何明明相恋却要扮陌生人呢?

新手上路

当天我以为写左信俾距,同距讲左,以为烦事以后就跟距,不再来搔扰我, 但今夜心里竟有点心烦............. 距无稳我, 我个计划又衰左啦 难道距又想同我斗耐性???? 我系应该等距捻清楚先答我呀???定系.........我主动去稳距先呢?
快乐着你的快乐, 悲伤着你的悲伤 一直以来以为自己是个坚强的女孩 受过伤害才知道自己原来是那么不堪一击 原来我真的没想象中理想 但是我相信自己会是一个勇敢的女孩 所以我会面对所有困难!!!! 我也相信阳光总会出现, 彩虹那一头一定会出现我的王子~~所以我会等待 等你慢慢到过来~~~~"合"~~~~一啖吞左你 哇~哈~哈~~~~ jenny ^.^

1万

新手上路

梗系主动拉。。。 因为你点都想知个答案。。。 一日唔知你个心都会唔舒服。。。 问佐。无论点。。。起码都得个知。。。 个心都舒服D拉````` 有时呢野唔一定次次系要男仔主动加。。。。

新手上路

+_+ 但系知道左又点呀?我都系下唔定决尺咖 只不过......唉...有时真系觉得好辛苦......... 但系如果真系爱上左一个人就会变得好犯贱.无论距系几甘衰你都都会去容忍... 其实我成日都想,是否我自己太小气呢?是否我的胸怀未够呢? 他即使怎样与其他女孩谈笑风生都只在我眼前,但在眼后他是绝不会的. 那么我还有什么不放心呢? 只是偶尔会被激到有点气喘不过的感觉 但那只是偶尔........或许也只是小事一庄.....其实真没什么值得动气........... 只要爱人永远在身边又何须.......唉.......
快乐着你的快乐, 悲伤着你的悲伤 一直以来以为自己是个坚强的女孩 受过伤害才知道自己原来是那么不堪一击 原来我真的没想象中理想 但是我相信自己会是一个勇敢的女孩 所以我会面对所有困难!!!! 我也相信阳光总会出现, 彩虹那一头一定会出现我的王子~~所以我会等待 等你慢慢到过来~~~~"合"~~~~一啖吞左你 哇~哈~哈~~~~ jenny ^.^

新手上路

三个星期啦 距都无点理过我 三个星期内我发生左好多悲欢烦事 现在事已境迁 但距依然全然不知 唉 又能说什么呢? 虽然距无理我系距唔岩先 但呢几个星期我都无主动甘去稳过距 了解过距咖情况 对于距咖悲喜哀乐我也不是全然不知吗? 所以其实都唔可以怪晒距咖........其实我都好想关心距, 但系我最放唔低咖始终系面子 大家都系D甘要面咖人, 我遇到咖困惑 我相信距都同样要面对 所以只要.........距开声先甘咪乜事都无咯........正衰人@,@

新手上路

我今日好开心呀,我捻我做咖野终于有成绩出啦 距今日见到我竟然避开我 可能系觉得心中有愧唔知应该点面对我..... 都唔知算唔算好呢.............. 甘之后下来我又应该点做好呢?

新手上路

心中刺,没法拨 即使可以当无事发生过, 但心中仍有条刺 , 一不小心被触动那条神经 就会流血不止! 是否因为我太爱距,过分紧张距 反令距不珍惜我呢? 每次对白总是 "俾D时间我,我一定会解决咖....." "几时呀?仲要等几耐呀?你话我知呀...." 心淡........+_+ 经过太多,热度已慢慢退减,我现在应该要学如何收手, 别让我的情感再投放不被重视的地方........!