Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 屎屎

为何明明相恋却要扮陌生人呢?

新手上路

都好者.......^.^ 不过就甘为左距而走左去,好似唔系列好对得住D老友呙! 我今日终于鼓起勇气同距摊左牌........唔知结果系点呢
快乐着你的快乐, 悲伤着你的悲伤 一直以来以为自己是个坚强的女孩 受过伤害才知道自己原来是那么不堪一击 原来我真的没想象中理想 但是我相信自己会是一个勇敢的女孩 所以我会面对所有困难!!!! 我也相信阳光总会出现, 彩虹那一头一定会出现我的王子~~所以我会等待 等你慢慢到过来~~~~"合"~~~~一啖吞左你 哇~哈~哈~~~~ jenny ^.^

9万

新手上路

以下是引用屎屎在2003-5-29 12:40:24的发言: 记住煮定四送一汤呀, 好快我会带个新面孔返来加啦
我吾识褒汤咖~~ 褒汤稳第个啦~!
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

新手上路

其实我想问下个个屎屎系未读紧书好细个咖? 虽然我唔系好大个~但系读书拍托呢D野呢~我讲句真心话俾你知呀 无边个会有结果咖~真咖~ 你以后大个佐你就会明咖啦~ 其实细个拍托系甘咖啦~系怕俾人地笑咖啦~呢个好多人都会有~ 唔敢公开系正常咖~不过你最好就识啉D唔好放个心落去呀~ 特别做女仔好容易乜低俾人咖(个个字唔识打)~你自己小心D呀 唉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

新手上路

好多谢你咖劝告 点讲呢, 我而咖真系好中意距 我有捻过永远咖........ 或都我只系多想, 那只是一个梦,我很清楚 我不要以后如何,我只想现在如何而已! 但系我真系好想好希望距就系我呢世要找的人
快乐着你的快乐, 悲伤着你的悲伤 一直以来以为自己是个坚强的女孩 受过伤害才知道自己原来是那么不堪一击 原来我真的没想象中理想 但是我相信自己会是一个勇敢的女孩 所以我会面对所有困难!!!! 我也相信阳光总会出现, 彩虹那一头一定会出现我的王子~~所以我会等待 等你慢慢到过来~~~~"合"~~~~一啖吞左你 哇~哈~哈~~~~ jenny ^.^

1万

新手上路

以下是引用屎屎在2003-5-6 11:48:37的发言: [quote]以下是引用邓风在2003-5-6 4:27:51的发言: 旧爱还是最美!!!
乜野意思呀?系话距心中仲有D放唔低咖野? [/quote] 风风吾系话距啦!! 你吾好谂错隔离啊!!1
[color=purple][SIZE=4]生命里,最舍不得的那一页,总是藏得最深! 紫色的梦带着紫色的冰![/SIZE][/color]

1万

新手上路

以下是引用屎屎在2003-5-23 17:42:28的发言: BUT, whitout he I can't live!
依家吾好甘快下定义!!!
[color=purple][SIZE=4]生命里,最舍不得的那一页,总是藏得最深! 紫色的梦带着紫色的冰![/SIZE][/color]

1万

新手上路

以下是引用小光在2003-5-29 23:23:03的发言: [quote]以下是引用屎屎在2003-5-29 12:40:24的发言: 记住煮定四送一汤呀, 好快我会带个新面孔返来加啦
我吾识褒汤咖~~ 褒汤稳第个啦~! [/quote] 甘岩,我识煲啊!! 哈哈~~~

1万

新手上路

如果吾可以令我响距朋友面前出现等于吾承认我,甘我又何必执着呢?? 如果距甘样我情愿吾要! 我要既系人前人后都要承认我!!

新手上路

以下是引用蓝蓝在2003-5-31 18:55:00的发言: 如果吾可以令我响距朋友面前出现等于吾承认我,甘我又何必执着呢?? 如果距甘样我情愿吾要! 我要既系人前人后都要承认我!!
但系甘似乎迫人太甚 呢D系距咖本性,又唔可以话改就改咖

新手上路

我果日已经同距摊左牌,睇距个样好似好烦甘, 但而咖都未答复我..... 我知呢D系距既本性无可能话改就改咖 但系距一点都无变过.......真系好心淡, 日日见住,距咖事看在眼中却管不到亦理不得,好辛苦 不如将距TAKE出心中, 从此一了百了.......唉,讲就甘讲不过真系唔舍得 但系只有我自己独悲伤.......(人前)无论我做乜野,好似都唔关距事甘,无论我点距都系无动于衷 开心,唔开心距都唔知,即使知道距都唔理甘,算点者???? 我唔舍得距系因为知道距系一个好人,但距绝对唔系一个好男人. 因为........好的男人绝不会让心爱的女人独自流泪.....除非......我不是他最爱的人.....那么我留下还有什么意义????????