Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 天哥

鹤山人在他乡---乡泪纵横(1)

2万

新手上路

我都系国外啊。不过我吾觉得话好惨,不过有少少无助,就系没人帮我捡科啊。我地学的野完全都吾同国内,真系吾知点学。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

新手上路

靓仔华 唔记得我个咯...

新手上路

有靓女距就乜都吾记得咖啦! 哈哈!
我爱上让我奋不顾身的一个人,我认为那就是我所追求的世界! 爱总是让人哭,让人觉得不满足! 天空太大我看不清楚,好孤独!!!

新手上路

靓女??你都系者。。巨系我旧同学黎架。
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

2万

新手上路

真系?!甘就要认识下了。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

新手上路

who?

新手上路

你咯。。。仲有FAITH咯。。呢个名好似系美国既鬼妹明星喔。。wassupyall系唔系有个明星叫做FAITH吖。??
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

新手上路

系吖~系有个鬼妹明星里个名咖! 问我就得啦! 靓女???我吾系!恐龙??我可能系!!!吓得死人咖!!!
我爱上让我奋不顾身的一个人,我认为那就是我所追求的世界! 爱总是让人哭,让人觉得不满足! 天空太大我看不清楚,好孤独!!!

新手上路

不过果个明星仔又真系几靓女既喔。。你用得巨个名。都应该有返甘上下啦。。
江湖第一人。血霸天。 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 --------血霸天

新手上路

haahah, Faith Hill 系靓女,巨 又 系 MODEL 同 歌 星 。。 好 犀利 O架 巨 D 歌 都 几 好 听 0架 I like her ^_^