Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
返回列表 发新帖
楼主: 紫柯

我是百分百中国人

2万

新手上路

我系当距地另外一个种族来睇伽. 距地好叻咩.甘来话我地. 其实,讲真啊. 我地先至系最纯正的中华民族.
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

1万

新手上路

唔系话我瓜?
[glow=255,red,2]True love never runs smooth.[/glow]

3万

新手上路

我系纽约仲未无比人甘话过 看吾起中国人既事梗系有既啦 但口生系人地度 我地都无办法架 做好自己既野未算过得自己罗 吾通去封人口咩? 发泄左就算啦
http://www.928.cn

2万

新手上路

封吾住人地口. 不过人地都封吾住我的口. 当然做给人地睇先系至紧要. 其实美国好好多伽. 欧洲帮陷家产仲屌嗨啊. 不过以家中国真系有好多野都好强了.
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

3万

新手上路

无办法啦,鬼叫我地系人地既地头咩? 委屈D啦 等距地离我地度先再报仇嘛(吾讲真) 依家好似非典型性肺炎又令到我地D唐人被人歧视窝,系嘛? 我系学校吾系太清楚。。。
http://www.928.cn

9万

新手上路

非典型肺炎? 我都未惊过`
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!