Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 谷行云

[讨论]承诺可信吗?

新手上路

如果佢爱你嘅话,承诺就可信喇。
见有好嘢吃流口水;做嘢唔流汗水;买嘢荷包干水。

3万

新手上路

吾好信到十足十 但偏偏好多人都信窝 点解呢? 因为他/她仲意她/他罗
http://www.928.cn

1万

新手上路

所有人既承诺都不可信!!!
[color=purple][SIZE=4]生命里,最舍不得的那一页,总是藏得最深! 紫色的梦带着紫色的冰![/SIZE][/color]

新手上路

无。。。
[color=#0000FF]我剪左头发啦。。。好可惜。。心意已决。。。[/color]

2万

新手上路

我承诺今天喝一杯牛奶. 我肯定可以做到.相信我!!!!!!!
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

1万

新手上路

以下是引用紫柯在2003-4-9 20:37:51的发言: 我承诺今天喝一杯牛奶. 我肯定可以做到.相信我!!!!!!!
晕~~~~~ 呢个我实验左吾知几世纪啦~~~~~~
[color=purple][SIZE=4]生命里,最舍不得的那一页,总是藏得最深! 紫色的梦带着紫色的冰![/SIZE][/color]

新手上路

ON
我发了一个梦,见到你。 我自从那次见了你之后, 我的灵魂好像被你摄去了一般,你的影子, 占据了我每一个记忆。那是我喊了一日一夜。 你能理解我的痴心吗? 我还没有电话号码,你在那里啊! 我真的真很爱你啊!!你爱我吗? 我真的真很爱你!你会嫁给我吗?

新手上路

我觉得不可信,爱又点?曾经有一个好爱好爱我既人向我承诺,唔会伤害我,唔会留下我一个人,但后离呢?你地都明啦~~~~~~~~~~~``
希望包包每日都过得简简单单,开开心心!

新手上路

吾可信!千祈吾好信啊!~~当距发UP风罗!随口讲吓咋~ 曾经有个人话会令到我幸福~会带我去边去边!吾会比我伤心, 吾会比我流泪!~仲话会对我专一!照顾我一世添! 结果系点?依咖未钟意第个!又话乜野无左距吾得, 叫我成全距! 以前讲过果D算系乜野?哼~~晒气!!~ 吸取教训啦~边有得信咖! 承诺又无白纸黑字写住既~!~ 空头支票可以信咩???~无聊~
嫦娥之女不寻常 残月屋下友情长 无奈你却无心往

6万

新手上路

以下是引用番鬼在2003-8-26 18:37:27的发言: 我觉得不可信,爱又点?曾经有一个好爱好爱我既人向我承诺,唔会伤害我,唔会留下我一个人,但后离呢?你地都明啦~~~~~~~~~~~``
咦,,,,距............唉............讲得甘长远.结果又系......... 失望!
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]