Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

==网友会精彩镜头大串烧==

2万

新手上路

楼主
阿泉响度锡佢女朋友??音乐无限都有玻璃关系! 咦?主音吉它手同鼓手细杰响度搞紧乜呢? 上个日豪哥哥问我点解冇佢张想呀..宜家放上来啦! 唔单只男BAND叻架,女BAND都好掂噶.. 到底芝士揽住边个好朋友呢... 呢张就系当晚嘅生化危机游戏啦...想知点玩?问我啦... 屏屏SHOW咪果然不同凡响... BAND队嘅专业歌手~~

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

6万

新手上路

沙发
哗,我见到好多熟人呀。芝士,阿仪,敏敏,高妹,阿泉,阿豪,细杰,龙眼,熊猫,BASS佬。
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

2万

新手上路

板凳
熊猫剪左个短头发...哈哈!!
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

6万

新手上路

地板
哗,距舍得架啦,留得甘长,剪左短发? 嗯,好多人都变左样,细杰吾似以前的细杰,阿泉头发长左~~~~~ 呵呵,为独阿豪,无乜变喔,上个星期先见过距。 点解无小灵儿的靓人相片既? 仲有:请问最后果张相片,个歌手系边位呀?金头发既,认吾出系边个添。
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

我都见到好多。。不过系我一个都唔识既人者。。 我而家好似一个住系深山好多年既人要出大城市甘。变左个乡下仔添。。
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

3万

新手上路

哈哈哈哈,,乜咁搞笑咖
人系世界上最討厭既然動物

3万

新手上路

龙眼果晚无去呙,,得阿吉叔之嘛
人系世界上最討厭既然動物

2万

新手上路

我无靓相呀...费事罗上来献世啦...到时比呀天哥笑我就唔系几好罗....

3万

新手上路

小灵儿,我抗议啊,点解摆张甘肉酸既相上去啊,我无面见人啦~~~~~~~~~~~~~~~`
西方的摇滚音乐是他们的一种文化,是好是坏,那要视乎大家是否以一种正确的态度去理解,好可惜,在中国人的社会里面,非常大部分的人都以一种错误的态度去理解

新手上路

哈哈!影得我好靓仔啊!边个影架!好掂啊!
曾遇挫折失败,旁人不理我呼嗌,全因你某天舒我愁怀,我已深深了解*但你忘情将爱活埋,何解不理这心态,还请紧记车厢中拥吻*I Will Love You Till I Die*D:\t.BMP