Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

灌水问题的意见

14万

新手上路

楼主
近日BBS的确有好多问题,其实BBS的含义只系一嗰给网友一嗰"将自己开心的事带给大家开心.....同埋将自己唔开心的事写出来大家分享"..而且作者都唔想自己的唔开心继续伤落去咖...因为大家都唔想见到发贴人继续伤心咖...所以网友回贴时讲下废话,灌下水...系在所难免的.......既然BBS系一嗰给大家开心的地方,我希望大家的关系唔好搞得甘僵....只要唔好诋毁国家,唔贬低网友人格,其他就万事OK啦~~ 我虽然唔系管理员,我冇权话你地..不过我都唔想见到回贴闹来闹去...极无谓~~ 而且有其他网友有不同意见请在呢只水贴度回贴........还有千其唔好单单打打,指桑骂槐
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

9万

新手上路

沙发
无错` 明少讲得好
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

14万

新手上路

板凳
我好想问下裹只唐X..... 你究竟想发贴人开心还是继续伤心呢??????? 我地灌水无非系想发贴人原来已经开心但是更加开心....发贴人原来伤心我地灌水系想发贴人开心.........你一味讲埋伤心事....对发贴人有帮助咩????? 好心你唔好用你嗰PP惗野啦~~~~ 你今年贵庚啊???思想真系....
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

3万

新手上路

地板
点解我都没遇过一张贴係灌水嘅??我又唔多觉呙
人系世界上最討厭既然動物

9万

新手上路

以下是引用明知故犯在2003-1-2 20:41:13的发言: 我好想问下裹只唐X..... 你究竟想发贴人开心还是继续伤心呢??????? 我地灌水无非系想发贴人原来已经开心但是更加开心....发贴人原来伤心我地灌水系想发贴人开心.........你一味讲埋伤心事....对发贴人有帮助咩????? 好心你唔好用你嗰PP惗野啦~~~~ 你今年贵庚啊???思想真系....
果条七头个脑生响个屎狒度嘅HI识谂嘢嘅磨``` 你同佢讲咁多嘢佢边度会明吖``
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

新手上路

个个乜野,可能系响痴线院出黎哇..所以先甘讲野咖... 系唔系??唔好甘嬲啦..小光.系咪.做人要开心嘛.....

9万

新手上路

我而家先吾会咁傻同佢嬲啊~!! 有钟意讲咩咪讲饱佢啦`1! 反正我如果见倒佢我实打佢一窝先算`!!1

2万

新手上路

又来啦...明少不是教了你们不要底毁其它网友.不要讲粗口吗? 佢讲得好啱BBS系一个"给网友一嗰"将自己开心的事带给大家开心.....同埋将自己唔开心的事写出来大家分享"的地方,但前提下有好多人唔开心的时候就会上来破口大骂...唔开心又上来爆粗,其实骂人都有好多种方式架,点解一定要系骂呢?
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

9万

新手上路

CEO大人` 果D系旧嘢来咖~~~!!!!!!!11

2万

新手上路

不要讲粗口,我做一个文明有礼的好孩子呀
[COLOR=#DC143C]禽兽尚且有一点怜悯之心 而我一啲怜悯之心都冇所以我唔系禽兽[/COLOR]