Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 小光

投诉

管理员

以下是引用唐寅在2003-1-2 5:34:45的发言: 你们这些应该是镇中毕业的社会败类!! 以为自己父母有几个臭钱就以为自己很有本事~ 我没有必要告诉你,我是那个学校毕业。 我只是为了考顺父母才回到这个无能的鹤山。 这里,没有好的环境,没有好的政策,人才极少。 虎下平原被犬戏!
以下CEO身份讲 大家唔好冲动。。。唔好冲动!!我地原谅距的无知原谅距的无能,距看得鹤山甘衰应该系爱到左好大的失败好大的挫折,试问如果一个人系果一个地方得到好大的收获好大的成就仲点会好似距甘,,,系度发埋D甘不孝的说话。。。原谅他。。。。 个人身份: XXXXXXXX!!! 系唐人我咪李家城??? 你这样讲话也能用唐人!!唔好搞衰人家个名。。。。
^G^我站在桥上看风景,看风景的人在看我 明月装饰了我的影子,我装饰了别人的梦!

管理员

HO~~~~~~~~~~ 公愤。。。。 系距啦。。。。 等你话鹤山无好野啊哪。。。。
^G^我站在桥上看风景,看风景的人在看我 明月装饰了我的影子,我装饰了别人的梦!

9万

新手上路

唐寅 你自己有眼睇咖啦~~~! 以后小心D讲嘢啊~!
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

3万

新手上路

以下是引用AK48在2003-1-5 9:54:09的发言: 在一个在BBS上乱讲粗口的人的水平去到什么程度大家可想而知,一个身为版主的还在公然为他表示支持,真的可怜、可悲。 我知道小灵儿为了这个BBS花了不少的心血,也很想鹤山能有一个高水准的BBS,每天我还是上来走走,但总是觉得自己和这个BBS有点格格不入,我不敢说有些人的发帖水平低,只可以说 大家对上BBS的心态、观点、角度不同而已。
呢位人兄呢句话好明显话紧我啦。。。我觉得你同D係大学入面教金融嘅大学教授冇咩分别,,係度讲就头头是道,,真係俾佢管果时佢又败到咩都无。。。可怜?可悲?我睇最可怜最可悲嘅都係佢(嗱嗱嗱,我冇指明话边个咖)啦!!! 好多中国人都係咁,,只係识得怨天“由”人,自己永远唔识得谂下究竟自己有冇做好本份,自己有冇做错!!如果你係咁叻,,咁我未让个版主俾你做咯。。。得把口。。我谂如果俾你管,个BBS可能仲衰多几钱!!!SHIT! 可笑,无聊,幼稚!!!
人系世界上最討厭既然動物

新手上路

我想发表一下~就算系你觉得鹤山唔好~你都唔须要上黎BBS呢度讲~加上你系为佐你咖屋企人返黎咖~你唔觉得你甘讲都低伟佐你屋企人咖咩?仲有少你一个多你一个系乜意思呀?讲真呀~如果你系俾人甘话你咖话~你有乜感觉呀?你都系人咋~你话人个时你要啉下人地咖感受咖~仲有边间学校毕业好重要咩?我读个间都唔差呀~甘就可以代表佐我可以好有用咩?而咖几大大学生稳唔到工做呀~你而咖都应该身处鹤山咖~讲你知呀~凡事留一线~~日后好相见呀~~你讲到你甘有文化~唔通你连呢D甘容易明白咖道理都唔知咩?大家上得黎BBS都唔希望大家系度有乜争交个D情况出现咖啦~你自己啉清楚呀~~

新手上路

仲有小光同明知故犯呀~~你地唔好系度讲粗口闹人呀~~你系出边个D网度你点闹人都好呀~~甘一阵就无人睇到咖啦~但系你地系度用粗口闹人~如果无人删你地咖贴咖话就会有好多人睇到咖啦~甘如果俾第二D人路过上黎睇到就俾人地咖印象唔好咖啦~唔好意思~我讲野系甘直咖~希望你地两个唔好嬲~~或者你地觉得唔岩听咖话可以当我无讲过~

9万

新手上路

以下是引用猪仔颖在2003-1-6 17:01:25的发言: 仲有小光同明知故犯呀~~你地唔好系度讲粗口闹人呀~~你系出边个D网度你点闹人都好呀~~甘一阵就无人睇到咖啦~但系你地系度用粗口闹人~如果无人删你地咖贴咖话就会有好多人睇到咖啦~甘如果俾第二D人路过上黎睇到就俾人地咖印象唔好咖啦~唔好意思~我讲野系甘直咖~希望你地两个唔好嬲~~或者你地觉得唔岩听咖话可以当我无讲过~
你放心我吾会嬲`!因为你讲嘢果时我觉得语气平和毫无闹人嘅意思所以我吾会嬲` 吾似得有D人咁以为自己好叻好醒就响度乱讲嘢` 至于粗口闹人果D事我会改,希望你地可以俾D时间我~~~~
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

2万

新手上路

我同意猪仔颖的说法,身为鹤山人唔好响鹤山个网度讲粗口呀,咁样其它地方啲人见到就会对我地鹤山无印象,又话我地鹤山无能架啦,唔好比咁多值口佢地骂我地,免得又多句虎下平原被犬欺!
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

新手上路

讲真~我自己平时都成日讲粗口~~但系我上到黎BBS我无讲过一句粗口~~学坏三日就得~~学好至少都要三年~无人话叫你系现实中唔讲~只不过你上黎BBS度就唔好讲咋~~明未呀?

9万

新手上路

以下是引用猪仔颖在2003-1-7 14:51:01的发言: 讲真~我自己平时都成日讲粗口~~但系我上到黎BBS我无讲过一句粗口~~学坏三日就得~~学好至少都要三年~无人话叫你系现实中唔讲~只不过你上黎BBS度就唔好讲咋~~明未呀?
其实我都吾系好想讲粗口~! 但系有D人把口太贱啊~~!! 吾闹吾得咖~~!!