Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

鹤山数码超市

新手上路

嘻嘻~ 数码超市啵! 如果俾你投资,你会唔会买返个铺位呀?? 有“钱图”咩? 俾你租铺,你又会唔会租个度卖电脑 or 手机 or 翻版光碟 or 数码产品 呀?
想知道我是誰嗎? [color=#FFFFFF] ████┐   █┐  █┐  █┐ ███┐  ███┐ └█┌─█┐ █┌█┐ ██┐ █│█┌──┘ █┌──█┐  █│ █│█┌┘└█┐█┌█┐█│█│ ██┐█│  █│  █│ █│█████│█│└██│█│ └█│█│  █│ ████┌┘█┌──█│█│ └█│└███┌┘└███┌┘ └───┘ └┘  └┘└┘  └┘ └──┘  └──┘ [/color]

2万

新手上路

我当然系4合1啦

6万

新手上路

我不知几想呀,可惜我读紧书,未有时间去投资!鹤山终于开始变啦
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

吓????鹤山甘样叫做变啊?

新手上路

呢个超市有可能做得起咩?行业未成气候之前好难啊! 鹤山在电脑、数码、光碟呢方面仲未俾人睇到有集中一条街经营会带来什么好处。 集中经营,引来的必然是激烈的竞争,商家利润减少。 地点离闹市较远,人流少,而卖呢D产品的铺面应该系设在人流较多的地方,毕竟产品更新换代快,如果经常无人问津,甘你D产品就好易OUT!如果系你,你会唔会租个度? 看过宣传单张,数码超市铺位其中一个卖点就系附近D人好富贵,不过有无想过,如果单单以呢样为卖点,有脑少少的都知道,IT产品都可以算是耐用品,如果净系做呢几个小区的客户,以及现时的家庭拥有程度及该区可销售程度,生意又可以做到几多? 一个未起步的数码超市,如果你现在已经在城区有一家电讯或电脑商铺,你又会唔会搬过去或者开多间? 我想只有吸引外来投资(投资个D人都唔知算唔算系墨鱼咯),数码超市先有可能。 不过,鹤山D有钱佬唔旨在...
想知道我是誰嗎? [color=#FFFFFF] ████┐   █┐  █┐  █┐ ███┐  ███┐ └█┌─█┐ █┌█┐ ██┐ █│█┌──┘ █┌──█┐  █│ █│█┌┘└█┐█┌█┐█│█│ ██┐█│  █│  █│ █│█████│█│└██│█│ └█│█│  █│ ████┌┘█┌──█│█│ └█│└███┌┘└███┌┘ └───┘ └┘  └┘└┘  └┘ └──┘  └──┘ [/color]

新手上路

唔知大家知唔知,鹤山鞋城已经拆左咯,早两个星期我经过个阵已经拆紧。

2万

新手上路

但是...鞋城个网页,还在更新呢...新版推出不久...哈哈...
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

新手上路

我琴日经过过阵都差唔多拆完啦,大家知唔知果度想做乜呀??
男人因为女人而花心 女人因为贪心而花心 蟹女喜欢鱼鱼,但系条鱼又没有忘记以前的女朋友,搞到蟹蟹好鬼烦,系米条鱼同蟹蟹有缘无份啊 本人特长:未日审判

9万

新手上路

乜鹤山有个鞋城咩? 我吾知嘅`?
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

新手上路

楼上的你好卜啊~~ 数码城一定吾得`~ 因为其集散地都在广州啦`~ 沙坪好似搞乜都吾得架~~ 什么食品城\鞋城啊~~ 总至就是一事无成~~~