Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

新华市场卖出

新手上路

楼主
听人讲: 卖价4xxx万,好似系四个人合资,买主都系鹤山的,其中一个系华鸿老细。 又系听人讲: D猪肉佬每档要俾10万,以取得10年内在新华市场的经营权。
想知道我是誰嗎? [color=#FFFFFF] ████┐   █┐  █┐  █┐ ███┐  ███┐ └█┌─█┐ █┌█┐ ██┐ █│█┌──┘ █┌──█┐  █│ █│█┌┘└█┐█┌█┐█│█│ ██┐█│  █│  █│ █│█████│█│└██│█│ └█│█│  █│ ████┌┘█┌──█│█│ └█│└███┌┘└███┌┘ └───┘ └┘  └┘└┘  └┘ └──┘  └──┘ [/color]

2万

新手上路

沙发
哇~~~~使唔使甘鬼贵啊

2万

新手上路

板凳
我就收到风...话明年开始...一次要交足10年的租金.......
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

新手上路

地板
哗!唔好去抢?!个班正一人渣!! 宜家甘多人失业,倾家荡产都唔知有无10万,即系叫D猪肉佬拾笠。 不过唔使怕,各位猪肉佬、猪肉嫂,宜家沙坪又开多两个菜市场啦,一个在旧毛纺个边个三叉路旁,一个在文边,最多唔去新华市场摆! 打倒人渣!支持猪肉佬!
想知道我是誰嗎? [color=#FFFFFF] ████┐   █┐  █┐  █┐ ███┐  ███┐ └█┌─█┐ █┌█┐ ██┐ █│█┌──┘ █┌──█┐  █│ █│█┌┘└█┐█┌█┐█│█│ ██┐█│  █│  █│ █│█████│█│└██│█│ └█│█│  █│ ████┌┘█┌──█│█│ └█│└███┌┘└███┌┘ └───┘ └┘  └┘└┘  └┘ └──┘  └──┘ [/color]

2万

新手上路

晕........你叫我地响中心个啲去旧毛纺买菜咩...一来一回...我不如食快餐..
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

新手上路

有无甘夸啊??我朋友而家又系恒辉开火窝啊!!其实有好多方式稳钱姐!~!
人生变幻无常, 遭遇曲节离奇; 不在乎天长地久, 只在乎曾经拥有。⊙=⊙骨骨上⊙=⊙

9万

新手上路

稳钱吾难`~ 睇下你用咩手段啫`
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

14万

新手上路

乜都好...千其唔好黑手得囖
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

9万

新手上路

而家吾黑手你揾倒钱`?
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

3万

新手上路

真系惨啊!无淡好食!!!!!!! 好啋,我好日都唔会去市场~~~~~~~~ 我又唔中意食猪肉~~~~~~~ 所以好似唔系几关我事,但觉得用尼种垄断手段,压得百姓无淡好食!!!! 唉~~~~~~~~~~~~~~~哀啊!!!!!
http://hc.heshan.com.cn http://ia.heshan.com.cn http://jimmy.heshan.com.cn