Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 小芝芝

好貴啊~~~~~

2万

新手上路

有时会好慢。不过霖到免费就没晒怨言.
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

新手上路

嘻嘻,其实都唔系好慢姐,嘻嘻,我同你netmeeting,你都可以听到你自己讲乜,甘几好啊,哈哈
小芝芝2号啊,嘻嘻~~~~~~~~~ ◇┅..明知道讓你離開他的世界不可能會ヽ..ɑ.?我還傻傻等到奇跡出現的那一天..↘直到那一天..你會知道..真正愛你的人獨自守著傷悲。..^.┅◇

新手上路

一D都唔慢者。。快过QQ既二人世界好多吖。。同埋通电话无乜分别之嘛。关唔关你既网络事吖。。你用乜上网吖。
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

新手上路

贵又点,总有办法解决的。就好似正版cd甘,贵,结果盗版cd就越来越好用。
我害怕你心碎没人帮你擦眼泪,别管那是非,只要我们感觉对。

新手上路

对于我地呢辈既人黎讲都算好好啦。。识得用电脑。。就算唔识用NETMEETING都好。都可以用QQ打下字。讲下野。。好过以前既人一味靠书信。寄左出去仲要等。。 相对黎讲。我地已经系好幸福既啦。。
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

新手上路

就是囉,中電信無啦啦又調高長途電話接駁,搞到亂七八糟,電話費貴到死,現在打一分鐘,以前可以打幾分鐘,搞到我都不敢打太多長途電話,今個月又要唔知幾錢電話費了!
菩提本無事,明鏡亦非台,本來無一物,何處惹塵埃?

2万

新手上路

你估个个人都有摄像头啊??? 有netmeeting都无用啦

新手上路

我电话加网费搞穷了,比你D中惨阿!好在这里手机有free call,甘都有D安慰!
For ever named Ivan

新手上路

你可用电脑直打IP嘛,甘应该好平呀,就好似市内打电话甘之嘛!
男人因为女人而花心 女人因为贪心而花心 蟹女喜欢鱼鱼,但系条鱼又没有忘记以前的女朋友,搞到蟹蟹好鬼烦,系米条鱼同蟹蟹有缘无份啊 本人特长:未日审判

新手上路

但系屋企人吾识用,才令我我头痛阿,用雅虎通音质几好
For ever named Ivan