Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
返回列表 发新帖
楼主: gogo1981

我建议。。。。。。。

6万

新手上路

聚会!甘正呀
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

2万

新手上路

采草大盗,你都好吾倒几多咋。
call me crazy call me blind to still be suffering is stupid after all of this time did i lose my love to someone better and does he love you like i do i do, you know i really really do

新手上路

聚会先要有人主持啊 呢个时候,斑竹是米应该企出来担当呢个甘重要噶责任啊
*^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^*

新手上路

茫茫人海,商业味极浓的社会, 找一位好友也真不容易,找一位知已就更难了, 褪去虚伪的面纱,来!愿我们成为真心相交的朋友。
*^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^* *^_^*源*^_^*

2万

新手上路

可惜呢度其中一个版主不在鹤山~~~

2万

新手上路

SORRY啊我投左不赞成啊~~~ 我觉得网友不一定要见面啊 在网上你可以是超人可以跑步俾刘易斯快 可以靓仔过李安纳度可以~~~ 但系如果见面的话就系太真实喇 一D可以俾人幻想的余地也没有~~~ 所以我不赞成

3万

新手上路

我赞成!!!!^0^但大家等等我好不好? 我很快会来阿 紫柯,你很快回来啊?你跟讲古黎沙坪玩一日罗
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

新手上路

不如就等过年个时啦,果个时候大家都比较有空。 不过仲有个麻烦是要温个地方先可以容纳我们为数不少的人。 小芝芝斑竹个头像甘可爱,真是想睇睇具本人是米比个头像个度更可爱啊,呵呵!

3万

新手上路

过年??????我已经吾系沙坪呢~~~~~~~~~~唉~~~~~~~~ TOO BAD! 你想见我?我惊你失望波
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]