Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

临别的痛苦~~~~

3万

新手上路

楼主
如果你逼不得意要离开呢度,可能以后都见唔倒你的他,咁你係离开之前会做D咩?或者会唔会同佢分手,令佢忘记自己?
[此贴子已经被芝士加朱古力于2002-11-3 21:02:04编辑过]
人系世界上最討厭既然動物

3万

新手上路

沙发
你上叙的我都吾会做,我会努力维持,TRY MY BEST~~~~~我捻吾会吾机会见罗,就算有结束的一日,至少自己作出过努力,不会遗憾
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

6万

新手上路

板凳
讲分手,我谂我做吾到~ 如果他是我的最爱,我想我做不到~ 不过,呢D野,好难讲既~ 爱他,也不一定要拥有他~ 也许时间会让他忘记自己吧,一旦讲左分手,只会令他伤心后再会忘记自己~ 伤心后,就好难忘记啦
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

地板
讲得几好!
我系百事可乐。但系我只爱可口可乐~! 请靓仔靓女们发D新的MP3去我E-MAIL度! nfwsb@jmcatv.com.cn jmlzy@jmcatv.com.cn jmchgh@jmcatv.com.cn jmlwz@jmcatv.com.cn

新手上路

是吾错~!
有些缘分是注定要失去的,有些缘分是永远不会有好结果的。爱一个人不一定要拥有,但拥有一个人就一定要好好去爱他。 有一种地方叫做远方,那是也许你到不了, 但可以用目光去触摸的地方。 有一种东西叫做理想,那是也许你最后做不到, 但可以一直努力而无怨无悔的东西。 有一种行动叫奋斗,那是一种肯定很累, 但却是一生都应该去体验的行动。 有一种感觉叫深刻 只有去体会而不能去叙说 有一种感觉叫无奈,但只要我们积极奋斗 他一定会在我们面前消失!

新手上路

芝士加朱古力: 有些缘分是注定要失去的,有些缘分是永远不会有好结果的。爱一个人不一定要拥有,但拥有一个人就一定要好好去爱他。
有些缘分是注定要失去的,有些缘分是永远不会有好结果的。爱一个人不一定要拥有,但拥有一个人就一定要好好去爱他。 有一种地方叫做远方,那是也许你到不了, 但可以用目光去触摸的地方。 有一种东西叫做理想,那是也许你最后做不到, 但可以一直努力而无怨无悔的东西。 有一种行动叫奋斗,那是一种肯定很累, 但却是一生都应该去体验的行动。 有一种感觉叫深刻 只有去体会而不能去叙说 有一种感觉叫无奈,但只要我们积极奋斗 他一定会在我们面前消失!

6万

新手上路

讲得岩吖~我都系甘认为
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

14万

新手上路

我都会同距讲分手既.... 不过距一定要同一齐既呢...甘我都无计
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

3万

新手上路

以下是引用绝望生鱼片在2002-11-2 22:49:52的发言: 芝士加朱古力: 有些缘分是注定要失去的,有些缘分是永远不会有好结果的。爱一个人不一定要拥有,但拥有一个人就一定要好好去爱他。
嗯嗯。。我都明白嘅。。但係果种离开唔係单纯嘅离开呙。。。我觉得应该开开心心咁同佢过最后嘅日子,话时话吖,我前排都死里逃生,真係好明白生命真係好宝贵,有D人唔重视自己嘅生命,但当你真係要离开嘅时候发觉自己咩都未做过,好唔甘心,所以上两个月我差小小冇命果时真係好想好想去做晒自己想做嘅嘢。。。

3万

新手上路

点解冇人睇我张贴?难得我一时感触写埋咁多嘢啊