Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 明知故犯

【【【【【【全鹤山的格杀令抵制928】】】】】】

新手上路

楼主
雖然我冇上928唔知那邊的情況,但也許這裡就給我一種熟識的感覺,其實上BBS也不一定要多人才可以上的,人多並不代表他們的帖都值得看,也許一萬張當中都找不到一張比較有意義且令人回味的文篇呢... 更不說那些乜都唔識就做左版主的人喇,應該重質不重量
星,離我似遠亦近,似乎垂手可得,伸手抓時卻遙不可及,當流星在天空中劃過,瞬間消失在天際時,淚已滑落下來。我明白這顆星並不屬於我,即使它曾為我停留,可是不屬於我的終究會離開。相信在茫茫星空中會有一顆只屬於我的恆星。

新手上路

沙发
  又唔使甘激動...我上去及過一下佢地D版主我都略識一二,大半是後生仔女講野無乜深度,
  就如個邊的[感情男女]來說,入面講來講去咪講個兩個版主的愛情生活!!
  而且個邊90%帖都系由總壇主發的,原來是開來自己玩曬,呢度從來都未有過這樣的現象!
  仲有就系佢個論壇花哩花LOOK,成個個人主頁甘,難登大雅之堂!
星,離我似遠亦近,似乎垂手可得,伸手抓時卻遙不可及,當流星在天空中劃過,瞬間消失在天際時,淚已滑落下來。我明白這顆星並不屬於我,即使它曾為我停留,可是不屬於我的終究會離開。相信在茫茫星空中會有一顆只屬於我的恆星。

新手上路

板凳
TO:明知故犯,系我話928無深度的,唔好意思連累左你,不過佢既矛頭是指向我 TO:Savi本來昨天睇到你的貼系指向我,本來想回,但無耐又不想為此小問題再炒,你有你的見解,我有我的想法同認識,之於是否有資格,我想也不到你去做這個結論吧,唔該你走過去你個928定948度問下個CEO:Rachel佢連技術都冇學人搞BBS,SB就有佢份,佢開個時個論壇Down鬼左唔系我師弟幫佢搞店我林佢已經關門大吉啦,仲有得響度甘囂張!成日上唔代表你會對佢有真正的認識!好一句我無資格。螢蟲之火!