Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

“乜野系恋爱” 参详下

1万

新手上路

楼主
MP4 - 乜野系恋爱 (Featuring 张茵) 每个人都有佢哋嘅爱情故事 冇人知故事点样开始点样终止

缘分要嚟就嚟~~冇分係边嗰时候 话走就走~~缘分已经到咗尽头

呢样嘢唔系人人睇得咁通透 经常都会有好多麻木嘅时候

有人可以为爱死心踏地付出一生 系咪值得就见人见智你自己去埝

情同爱要做出嚟并唔容易 口口声声话爱我又领略唔到当中意思

情为何物连诗人读咁多书都唔知 未曾体验过果种滋味点会知

系冥冥中注定抑或系上天嘅安排 呢个世界咁大都可以走埋一齐

总觉得生同死并唔系最远嘅距离 而系係你面前你又唔知道我爱你

HA~~~I WO DO WING YOU 为何只留下痛苦的回忆

你曾对我说 把幸福留给我

I WO DO WING MAY HE~~ 爱害了我痛苦

围绕你我不能够深呼吸 喜欢听你的甜言蜜语

就算爱过还痛过 都愿意 初初一开始 最钟意日见夜见 发梦都会见面情话绵绵电话讲唔完

发誓 希望两人热恋直至永远 冇埝过爱情之后 变感情嘅局面

只系几年嘅感情已经冇火花出现 再勉强係埋一齐只会令人讨厌

想讲分手开唔到口咪再优柔寡断 揾个籍口解决咗佢一刀两断

暗恋相恋热恋失恋感情好混乱 太多诱惑而家嘅人好易移情别恋

婚外情一夜情佢哋玩弄感情 三分钟热度之后忘记晒所有事情

其实只要对人唔系有太多嘅要求 爱一个人根本唔需要有太多理由

只要真心真意对待而已经好足够 姑勿论系曾经拥有抑或天长地久
我们都落难在海里 当相遇的时候 你说 抱紧我吧,我们互相需要 可是我冰冷的身体 没有温度 你知道的 我曾经尝试去抱你 只是我温暖不了我自己 我又怎么可以带给你温暖呢 这样的拥抱怎么敌得过海水的冰冷

1万

新手上路

沙发
好写实既一首歌。。。。
我们都落难在海里 当相遇的时候 你说 抱紧我吧,我们互相需要 可是我冰冷的身体 没有温度 你知道的 我曾经尝试去抱你 只是我温暖不了我自己 我又怎么可以带给你温暖呢 这样的拥抱怎么敌得过海水的冰冷

新手上路

板凳
未听过。。。。。。。

3万

新手上路

地板
尼首歌系一个女仔叫我听嘅............................... 应该系三年前叫我听嘅.........唉..................................
http://hc.heshan.com.cn http://ia.heshan.com.cn http://jimmy.heshan.com.cn

1万

新手上路

何必何苦何故~~~~
每个女孩都在心中藏着一个秘密花园。在那儿,有薰风習習牵动裙摆、有阳光暖暖轻吻衣杉、所有的美梦都被温柔呵护、乘着想像的翅膀自在飞翔。

2万

新手上路

恋爱。正如城入边嘅人,走出来。城外的人就想走出来。。 不过尝试下不一定是坏事。。
不因寂寞而寂寞!不过我享受寂寞^-^

新手上路

哗。。。。。。好有节理啊!(节埋一面晤好理啊)

1万

新手上路

每段爱情开始个时都系甜蜜架啦。

14万

新手上路

不过到咗最后都系痛苦 全部都系后悔.... 唉
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

新手上路

你觉得会后悔吗?证明你冇付出咯