Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 天蝎女魔灵

我不该有的心酸~~~

14万

新手上路

楼主
其实你已经做咗你应该做的事,距地以后的事由距地自己决定 合就合,离就离,你已经无权利同呢种义务去理距地的事了~!! 你已经将你的感情付出去,得到是乜呢? 算罢啦
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

14万

新手上路

沙发
嗯。。。。。。。。 好似有嗰成语叫“潜移墨化”,你唔讲唔做,可能效果还会还一点。。。。 任由时间将事情慢慢淡化,甘对相方都会好
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

14万

新手上路

板凳
以下是引用天蝎女魔灵在2003-8-27 22:30:45的发言: [quote]以下是引用明知故犯在2003-8-27 13:06:27的发言: 嗯。。。。。。。。 好似有嗰成语叫“潜移墨化”,你唔讲唔做,可能效果还会还一点。。。。 任由时间将事情慢慢淡化,甘对相方都会好
真系甘神奇?我试试先! [/quote] 你讲得出呢句话,就证明咗你已经踏出咗第一步囖。