Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: RachelLee

[求助]唉。。。无左个潮流轩闷到你抽筋。。。

3万

新手上路

知你地系定啦
http://www.928.cn

9万

新手上路

咔咔`` 過獎過獎~!
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

3万

新手上路

比钱啦

9万

新手上路

冥府幣要吾?
如果爱你是错,我宁愿一错再错,即使你从来没爱过我;如果失去你是对,我情愿一辈子都不要对,即使你很讨厌我!! 在这世上,或许你不是最好的,却是我最爱的!!!!!!!

3万

新手上路

吾要

9万

新手上路

我知你想要既~吾使甘客氣喔~

3万

新手上路

阿伯,牛头马面都吾用呢D银纸

14万

新手上路

以下是引用RachelLee在2003-5-4 10:04:09的发言: 阿伯,牛头马面都吾用呢D银纸
我係九龙王帝 九龙新界我睇晒 今日我出巡嚟俾你哋朝拜你咪睇我样衰衰,好似污糟辣挞 我写得一手好字 政府都冇我办法我唔讲你唔知我有十几个皇宫 由荃湾天桥底一直杀到去尖东 我有田有地 又有大把金银珠宝 多到穿梭机两面三刀架都买得到皇上奴才韦小宝有事品告 对面海有班鬼佬係度鬼杀咁嘈佢哋离晒谱放飞机放到嚟呢度声大夹恶促住条气你瞓得吾好 咪嘈!全世界都係话你老套咁免僵走呢我嘅环头四围浦以为揸架咁嘅烂鬼飞机我睇你唔到 SHUT UP 你唔好係度发UP风 出到街全部都嘢我都唔认得晒而家嘅兰桂芳係咪搬咗去新界? 以前呢度 骨点解变咗七十一?(HEY!) 我老瞢董 走入去买枝甜筒 我抄下个衭袋捻咗叠阴司纸 喂 !阿伯!牛头马面都唔用呢D银纸 [FLY]你扮有钱 唔该你悭D搞搞震冇帮衬 仲要成身臭宾宾[/FLY] 我嬲嬲哋落咗深水埗 嚟到浴德池 佢哋开昆RAVE PARTY 我想话冲凉 佢问我係咪踩场? 呢个死肥佬 小桂子 嘭嘭声过嚟话俾朕知 哥件大蕃薯 係咪叫MC G?HEY……你老豆 hey hey………… 玫细路係对面画嘅係咪叫GRAFFTI?傇地喷到五颜六色遮晒我D字 我罗支啦啦宝 以为真係咁好 捽到我扯晒虾 点知乜都洗唔到 尖东,洗唔到!洗唔到! 油麻地,洗唔到!洗唔到! 旺角,洗唔到!洗唔到! 沙头角,洗唔到!洗唔到! 牛头角,洗唔到!洗唔到! 彩虹村,洗唔到!洗唔到!翠屏村翠榕楼1712!! 洗唔到,穿梭机 一架都洗唔 洗唔到!洗唔到!洗唔到!洗唔到! 洗唔到!洗唔到!洗唔到!洗唔到! 洗唔到!洗唔到!洗唔到!洗唔到! 你留意下飘飘下裹句喇 系你的真实写照
[B]初吻给了烟.....寂寞是我弹落的烟灰![/B] [shadow=255,red,2][size=5]行为偏僻性乖张 那管世人诽谤[/size][/shadow]

3万

新手上路

点解甘讲???

3万

新手上路

你有无讲嘢... 乜嘢呀 喺度乱0翕嘢... 吹咩 扮大支嘢... 乜嘢呀 你又搞乜嘢... Come on 训醒D面油口水浆住我块面 擘大口打喊露 臭醒埋隔离训紧0个件 唔系想见你一面 我想落街食碗云吞面 咪着先 看下个银包而家仙都唔仙 打开雪柜 揲番前日食净嗰件寿司 吔完天旋地转 透唔到气条气系0甘喘 坐低抖抖顶唔蒲 叫阿JC打999 他打到手都臭 连自己都走入厕所呕 你有无讲嘢... 乜嘢呀 喺度乱0翕嘢... 吹咩 扮大支嘢... 乜嘢呀 你又搞乜嘢... Come on 搅搅搅 肚仔唔舒服系0甘放屁好臭 实在戥JC难受 他而得而家跳落楼 突然见到有只癫狗 追住人0系0甘咬 仲要0系度呕 搞到呢度冤崩烂臭 [move]我系无权叫你收口 下过你把口真系好鬼臭 街尾臭到出街口 死咗几只Wo Wo狗[/move] 巴Q闭做埋个D擦鞋仔睇你迟早俾屎喂 净系识得乱噌吠 声大大 你系边位 唔使系度头昂昂咬住支波板糖两头望 醒少少当帮忙 再唔系我一嘢收你档 你有无讲嘢... 乜嘢呀 0系度乱0翕嘢...吹咩 扮大支嘢... 乜嘢呀 你又搞乜嘢... Come on 明知 回敬比你既真实写照