Discuz! Board

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

沙坪边间发廊手势最好。。。

新手上路

边个吖。。其实我好样衰既咋。(我老婆成日都甘话我)边会有人睇上眼喔。。。
江湖总干事-----天哥 [urL]http://www.heshanren.com[/urL] 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 ————血霸天

3万

新手上路

嘻嘻,,唔係吖,我个头象几好啊~~~
人系世界上最討厭既然動物

6万

新手上路

咪系,睇见都想偷笑~ 我头象都吾错阿嘛?
[color=#7B68EE]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄◣[/color] [color=#1E90FF]鱼鱼[/color] [color=#1E90FF]每天都會过得開開心心的魚魚[/color]

新手上路

我个头像就样衰D。。为钱。。。鸟为食死人为钱亡。。不过我唔会。只不过为五斗米而折腰者。
江湖第一人。血霸天。 力拔狂风歼万敌, 龙吟骇浪卷千舟。 手执闪雷轰天地, 脚踏圪坤震山河。 --------血霸天

3万

新手上路

点解甘多人去新一代都系稳6号啊?我个FRIEND都系啊
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

2万

新手上路

我去开紫荆花....
http://www.hsrbbs.com/photo/chris01.gifI like english,design,shopping,etc

3万

新手上路

等我得闲去新一代揾下个6号仔先。。不过我谂我有一排都唔会剪头发

3万

新手上路

我都唔剪罗~仲剪咩~~~~~~~
[glow=255,yellow,2][color=blue]Wherever you go,whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it tastes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you........FOREVER!!!!![/color][/glow]

新手上路

个QQ糖系边个吖???讲野甘鬼串既? 沙坪家下我都吾知边间发廊好咯!好耐都无去过吖! 以前就去新一代多~姿整吾系好掂既感觉! 金蜞磷未装修前有个师傅几好!装好之后去过一次,吾系好得!
我爱上让我奋不顾身的一个人,我认为那就是我所追求的世界! 爱总是让人哭,让人觉得不满足! 天空太大我看不清楚,好孤独!!!

3万

新手上路

哗。。。楼上的。。你又係在他乡的鹤山人啊??我谂我迟D都可能会做在他乡的鹤山人都未定啦。。。。