心跳的回忆

标题: [公告]关于BBS最新消息 [打印本页]

作者: 小灵儿    时间: 2003-2-10 10:08
标题: [公告]关于BBS最新消息
为了减轻服务器的负担,现BBS有如下公告: 一.自定义头像,等级要在蝙蝠侠以上,此外可以选择BBS自带头像; 二.自定义头衔,等级要在职业侠客以上,注册日期需超过90天,方可更改头衔. 如有不便,敬请见谅!
作者: 闪舞元素    时间: 2003-2-10 18:49
晕……
作者: ↑ん-S↓    时间: 2003-2-10 20:19
甘我可以换吗?
作者: 明知故犯    时间: 2003-2-10 21:17
我地都唔得啊!!!救命。。 有下面呢行字嘅??? ~~~~~~~~~~~ 论坛错误信息 产生错误的可能原因: 您是否仔细阅读了帮助文件,可能您还没有登陆或者不具有使用当前功能的权限。 您设定的头衔中包含了系统禁止使用的字符
作者: 小灵儿    时间: 2003-2-10 22:32
你点会唔得呀..
作者: ↑ん-S↓    时间: 2003-2-10 22:37
甘我呢?我都唔得啊
作者: 小光    时间: 2003-2-10 22:50
我晕` 我仲差9日先够日啊~! 狂晕`

作者: 明知故犯    时间: 2003-2-10 23:10
我试过N次啦,都系裹一句话啊。。。。呜呜呜呜呜呜 HELP ME !!!
作者: 小灵儿    时间: 2003-2-10 23:12
您设定的头衔中包含了系统禁止使用的字符.. 你打边几个字呀....粗口是不可以的..
作者: 明知故犯    时间: 2003-2-10 23:26
冇粗口啊,有一次我用咗嗰“哦”字都系甘喔。。。真激气
作者: 零弧度    时间: 2003-2-11 12:36
一.自定义头像,等级要在蝙蝠侠以上,此外可以选择BBS自带头像; 点先叫蝙蝠侠啊??
作者: 明知故犯    时间: 2003-2-11 13:01
升级到 蝙蝠侠 需要 800 的文章。。。 你有排都未到喔
作者: 零弧度    时间: 2003-2-11 14:13
呵呵呵,
作者: 瓜子    时间: 2003-2-11 14:33
好麻烦啊`~!!!
作者: 彬少    时间: 2003-2-13 17:01
[face=楷体_GB2312][face=黑体][B][move]我地无份罗。。。 我地上存的照片吾可以用到都吾好玩既。。。 [/move]http://[/B][/face][/face]

作者: 小灵儿    时间: 2003-2-13 18:13
边个叫你唔够级数呀...
作者: 开心到傻    时间: 2003-2-13 21:05
唉~ 我既头像好难睇啊! 我想要番以前既头像!!!!
作者: 骑哩甲    时间: 2003-2-14 00:07
太激气了~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~居然无头像可改激气啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`唔公平~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: ※丧王※    时间: 2003-2-14 19:31
体谅下啦
作者: ※丧王※    时间: 2003-2-15 06:07
我又咪
作者: ↑ん-S↓    时间: 2003-2-15 15:45
我都想可以改啊
作者: IORIMAI    时间: 2003-2-16 14:44
個頭像很可怕阿﹐
作者: 骑哩甲    时间: 2003-2-17 00:27
好无意思啊。无头像可改真系‘上无可瘾’啊
作者: BB-COOL    时间: 2003-2-17 16:29
你讲晒啦
作者: BB-COOL    时间: 2003-2-17 16:34
你仲有无公平D啊,有D人都无800篇帖啦,甘凭住距个头衔,自己系斑竹就可以改头像啊???有时我怀疑自己来既时间比距仲多,注册既时间仲长啦 甘你即系赶人走~
作者: 闪舞元素    时间: 2003-2-17 17:43
不要发那么大火嘛~~~ 怕怕~~ 555~~
作者: BB-COOL    时间: 2003-2-17 17:45
甘系唔公平啊嘛
作者: 闪舞元素    时间: 2003-2-17 17:47
算啦~~ 新注册的那些会和你一样的啦~~
作者: 小灵儿    时间: 2003-2-17 18:18
咁个一啲发左咁多贴经常上来的,但功能又同你地啲新注册一样...咁样对佢地咪仲唔公平! 要对人地的付出,给一定的回报,想成功就要付出,你唔付出就一定冇回报,这个世界是没有免费的午餐!!!
作者: 学友    时间: 2003-2-17 18:39
点解我响更改自己个头像果度睇嚟睇去都系番以前嘅头像嘅????????点解冇你地话嘅新头像
作者: 小灵儿    时间: 2003-2-17 21:08
你现在用紧果一个咪就系新加入去的啦...
作者: Nev    时间: 2003-3-13 15:50
对服务器影响好像不大吧[小子不懂说,乱说的,嘻嘻]
作者: 小灵儿    时间: 2003-3-13 23:58
我唔知你识定系唔识罗,如果个个都上传头像,边有咁多空间呀?你比钱呀?
作者: 楚天歌    时间: 2003-4-25 20:04
点啊?我唔系几明~

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1