心跳的回忆

标题: 见到面真系好挂住往前的事!!![公告] [打印本页]

作者: 惠美子    时间: 2003-6-17 19:14
标题: 见到面真系好挂住往前的事!!![公告]
果晚,竟然卑我遇见番以前条仔,我地两个见到对方只不过打声招呼,就甘就各自走了,到左听日,经过曾经同我读过噶同学同距讲话我有个qq时,无意中我地又竟然重逢在网中,以为以后都吾会系沙平见到距,但偏偏。。。。。。。同距系网到讲下讲下,又讲番我地以前系学校噶生活,我地果时一起玩,使我又无端端对距再有小小动心,唉~!点算好?!~~~~~help me· 距竟然系网到问我e家有无仔,我都无答距!!难道我真系想再同距一齐?自己都吾知道!~不过我地都吾同间学校噶播!~
作者: 明知故犯    时间: 2003-6-18 16:37
你自己想点就点囖...... 如果你自己想定咗,其实人唔可以改变你的想法咖
作者: ★紫菜卷★    时间: 2003-6-18 20:58
你見番距就對距有番動心,甘就代表你從黎都冇忘記距拉!!! 如果你真係想同距係番埋一齊,甘就快d行動喇!!! 加油啊!!!
作者: 枫暴    时间: 2003-6-20 22:39
米就系囖~~~~~~~~~~~ 我都系甘话啊!
作者: 惠美子    时间: 2003-6-21 10:49
真噶啊!~你门认为哦1~但D人话同番一起,系同番个人,但吾同感觉播!甘点睇先
作者: 至IN是油仔    时间: 2003-6-23 21:04
哈哈。 唔系嘛 。 唔通???????
作者: 敏头    时间: 2003-7-1 12:10
系姐。。。我觉得始终都系差DD既。。。 话唔定会系一方系度玩梗对方吖。。。。
作者: Devil风    时间: 2003-7-1 13:10
呢D野外人好难讲既! 只有自己认为系岩既, 就无需理会人地点睇, 更重要既系就算错左都系自己选择既,无必要后悔~~~
作者: result123    时间: 2003-7-2 16:38
哎。。。既然分开拉。。。。再再一齐又有什么好呢????http://[dir=500,350]请输入地址[/dir][glow=255,red,2]文字[/glow]

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1