Harry 发表于 2004-4-11 15:32:00

唔多覺鶴山有啵!

老鼠飞上天 发表于 2004-4-11 17:13:00

那是你的问题.

mark 发表于 2004-4-11 17:20:00

唔可以甘讲既每个地方都有个人之处,一竹打死人系唔得既

今日唔好唔代表明日唔好,只是钱既力度问题嗜.

我作为鹤山人相信鹤山会有好起来的一天

vic8 发表于 2004-4-11 20:36:00

<A href="http://www.baidu.com" target="_blank" >www.baidu.com</A>

<A href="http://www.google.com" target="_blank" >www.google.com</A>

键入“鹤山书记”

mark 发表于 2004-4-11 23:44:00

会有乜野睇呀讲黎听下

Harry 发表于 2004-4-12 20:48:00

一日比一日差就覺得!其它方面唔覺啵~人人都系甘講,我只系講現實,你都接受吧!

vic8 发表于 2004-4-12 21:45:00

鹤山新闻有没有报道?????

vic8 发表于 2004-4-12 21:47:00

止不止这一个?????????

鹤山新闻有报道吗????????

★靓坤★ 发表于 2004-4-13 00:04:00

唉~~!!!!!!!!!!!!!!!

始终鹤山是我门的家啊

搜索的是香港那件事么????

唉~~!!虽然身在外地

但我心不变的

就像一个师兄话:一定要返鹤山

在走的话鹤山么都无啊!!!~~~       

★靓坤★ 发表于 2004-4-13 00:20:00

总之

永远支持鹤山啊!!~~~~~~~~~~~~~~

虽然而家捂好!!~~

]       但明天会更好啊!!!

页: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 鹤山的前途与发展???