明知故犯 发表于 2003-8-27 13:23:00

我当距系兄弟,距当我系契弟(心淡)!!!

冚家铲!!!!!!!!!
我之前系某嗰地方工作,我去之前无提过有几钱工资呢样野,我纯当为帮朋友的心态去帮距,点知距和距的家人夹埋屈我穿柜桶底,我日日为距挨生挨死,距甘样对我!!!
心淡囖!!
我系距度做野时,全部一脚提,晚晚帮距挨通宵,扫地,倒水俾客人,收钱,乜都系我做嗮!结果都系500蚊一嗰月,甘都算喇,点鬼知距屈我!!!!话我穿柜桶底!!

工资都无得发俾我,~!甘我都算数喇,我唔同距地计较,我屋企唔系好有钱,不过我都唔会志在裹几百蚊的。点知我无做之后既一嗰星期,距家人打电话俾我,叫我去交多几百蚊才将扣押的身份证返还俾我~
我即刻叫距去食屎喇!!!有乜事应该系我离开当日讲清讲楚嘛,隔成嗰星期先叫我去俾番啲钱距地喔。我 diao diao 距地!!!!!!!隔成嗰星期乜野数目都改嗮啦,呢嗰摆到明就是明屈既,距地做人做到成甘,的确够贱

虽然距地对我不仁,不过我都唔会对距地不义的,我唔会公开距地间野叫乜名的!!!

闪舞元素 发表于 2003-8-27 14:29:00

唉……

傻K 发表于 2003-8-27 14:43:00

唔开心既野忘记拒啦!

枫暴 发表于 2003-8-28 14:42:00

我明啦!!
搞成甘啊??
唔系啊嘛??
乜距有无甘贱格啊??
搞到你甘卵兴啊??
中意米打残距囖!!有咩所谓啫~~~~~~~~嗬~~~~~~~~

阿Yu鱼仔 发表于 2003-8-28 23:40:00

明少..哄下我,,,我帮你罗返个身份证吖....

Devil风 发表于 2003-8-29 10:21:00

唉,惨!就算系误会你,都唔使甘对你挂~~!

明知故犯 发表于 2003-8-29 17:42:00

话之距死啦,反正我已经叫我阿叔在派出所立咗案

至IN是油仔 发表于 2003-8-31 22:18:00

我知边间姐......
使唔使我讲出来啊??????????????????

枫暴 发表于 2003-9-1 13:20:00

你唔好甘抵死啦!!好呒??

至IN是油仔 发表于 2003-9-4 22:34:00

边个边个?????????
页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 我当距系兄弟,距当我系契弟(心淡)!!!