阿Yu鱼仔 发表于 2003-5-31 10:56:00

有 无 见 过 学 校 D 师 生 恋 呀 ?

哈哈..有既...讲离听听..

屎屎 发表于 2003-5-31 12:14:00

有呀不过都好似无乜结果咖呙
好似我妈妈个朋友以前就同个老师拍拖,之后出左社会先发觉个老师并不
适合自己, (距又靓女又大把更好条件咖追距)所以好几次想分手   但无奈个老师对距已经用情太深   又话要生又话要死甘   最后都系俾迫结左婚    但生活并唔美满   只因老婆太聪明事业精精日上   而自己还是一个无用咖穷鬼书生    过唔到自己关开始自悲   于是成年都无返过屋企   晚晚在外都唔搞乜    于是两公婆讲唔掂数而咖终于离左婚啦
由此事可知其实并唔只系师生恋无结果    即使系学生恋都未必有结果咖   因为出到社会就会系两回事   大家都唔知对方会变成点    所以我而咖都唔敢再捻甘多以后咖事啦   只要而咖快乐就OK啦    不期望距会结果   只但愿距会开花.........心已足尔

敏头 发表于 2003-5-31 18:54:00

师生恋??
见就未见过拉````睇小说既就睇过。。。。
不过都觉得距地好傻吖。。。。

雪静 发表于 2003-6-1 00:12:00

玩下就得既
认真就唔好制喇

小芝芝 发表于 2003-6-2 03:47:00

我最唔中意师生恋~!

RachelLee 发表于 2003-6-2 12:28:00

我都有见过师生恋

但两个人既年纪吾吾系好多

我以前既中学就有两个老师系甘啦

17 发表于 2003-6-3 11:17:00

师生恋!!听就听过嘅。
不过好多都係惨淡收场。。
如果有啲係真人真事,贴上嚟大家研究下喇!!

枫暴 发表于 2003-6-4 02:19:00

我见得多既就系学生暗恋个老师囖~~~
男男女女都有啊~~~~~~

菜菜 发表于 2003-6-4 11:35:00

以下是引用屎屎在2003-5-31 12:14:21的发言:
有呀不过都好似无乜结果咖呙
好似我妈妈个朋友以前就同个老师拍拖,之后出左社会先发觉个老师并不
适合自己, (距又靓女又大把更好条件咖追距)所以好几次想分手   但无奈个老师对距已经用情太深   又话要生又话要死甘   最后都系俾迫结左婚    但生活并唔美满   只因老婆太聪明事业精精日上   而自己还是一个无用咖穷鬼书生    过唔到自己关开始自悲   于是成年都无返过屋企   晚晚在外都唔搞乜    于是两公婆讲唔掂数而咖终于离左婚啦
由此事可知其实并唔只系师生恋无结果    即使系学生恋都未必有结果咖   因为出到社会就会系两回事   大家都唔知对方会变成点    所以我而咖都唔敢再捻甘多以后咖事啦   只要而咖快乐就OK啦    不期望距会结果   只但愿距会开花.........心已足尔

我的朋友也有相似例子,不过没你这个惨,她上大学三年后,眼光开阔了,才知道以前的选择是那么狭窄,所以最后还是分开了!

邓风 发表于 2003-6-7 00:20:00

哦!!!
我都试过啊!!!!!
页: [1] 2 3 4
查看完整版本: 有 无 见 过 学 校 D 师 生 恋 呀 ?