小灵儿 发表于 2003-1-11 15:04:00

==网友会精彩镜头大串烧==

阿泉响度锡佢女朋友??音乐无限都有玻璃关系!

咦?主音吉它手同鼓手细杰响度搞紧乜呢?

上个日豪哥哥问我点解冇佢张想呀..宜家放上来啦!

唔单只男BAND叻架,女BAND都好掂噶..

到底芝士揽住边个好朋友呢...

呢张就系当晚嘅生化危机游戏啦...想知点玩?问我啦...

屏屏SHOW咪果然不同凡响...

BAND队嘅专业歌手~~

阿Yu鱼仔 发表于 2003-1-11 15:31:00

哗,我见到好多熟人呀。芝士,阿仪,敏敏,高妹,阿泉,阿豪,细杰,龙眼,熊猫,BASS佬。

小灵儿 发表于 2003-1-11 15:39:00

熊猫剪左个短头发...哈哈!!

阿Yu鱼仔 发表于 2003-1-11 15:50:00

哗,距舍得架啦,留得甘长,剪左短发?
嗯,好多人都变左样,细杰吾似以前的细杰,阿泉头发长左~~~~~
呵呵,为独阿豪,无乜变喔,上个星期先见过距。
点解无小灵儿的靓人相片既?
仲有:请问最后果张相片,个歌手系边位呀?金头发既,认吾出系边个添。

血霸天 发表于 2003-1-11 15:50:00

我都见到好多。。不过系我一个都唔识既人者。。

我而家好似一个住系深山好多年既人要出大城市甘。变左个乡下仔添。。

芝士加朱古力 发表于 2003-1-11 15:58:00

哈哈哈哈,,乜咁搞笑咖

芝士加朱古力 发表于 2003-1-11 16:32:00

龙眼果晚无去呙,,得阿吉叔之嘛

小灵儿 发表于 2003-1-11 17:37:00

我无靓相呀...费事罗上来献世啦...到时比呀天哥笑我就唔系几好罗....

音乐无限之吉他手 发表于 2003-1-11 19:21:00

小灵儿,我抗议啊,点解摆张甘肉酸既相上去啊,我无面见人啦~~~~~~~~~~~~~~~`

音乐无限之主音吉它手 发表于 2003-1-12 02:48:00

哈哈!影得我好靓仔啊!边个影架!好掂啊!
页: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: ==网友会精彩镜头大串烧==